Για την καραντίνα, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον καρκίνο αλλά και το γιο της μίλησε η τραγουδίστρια Άσπα Τσίνα.

Η ερμηνεύτρια που είχαμε γνωρίσει από το Fame Story μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» για το πώς έμαθε ότι έχει μια σπάνια μορφή καρκίνου αλλά και τα μέτρα προστασίας που κράτησε στην καραντίνα καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Η ίδια τόνισε πως  «στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωή μου υπήρχε ο φόβος μέχρι που αποφάσισα να τον αποβάλλω. Όταν έμαθα πως πάσχω από έναν αιματολογικό καρκίνο, λέγεται πολλαπλό μυέλωμα και ουσιαστικά καταστρέφει τα οστά. Κατατρώει τα οστά. Προκαλεί και προβλήματα στα νεφρά και αρκετά ακόμη».

Η Άσπα Τσίναα συμπλήρωσε ότι «το πληροφορήθηκα όταν ήμουν στην Αθήνα για να ηχογραφήσουμε με τον Φοίβο το τραγούδι. Σκύβω για να σηκώσω το σκυλάκι μου και ακούω ένα κρακ. Σκέφτηκα πως ήταν η μέση μου αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω. Είχα φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Η μητέρα μου είπε να πάμε να κάνουμε μια μαγνητική και από εκεί ξεκίνησε η όλη διαδικασία. Πολύ γρήγορα, όμως, ξεκαθάρισε το τοπίο και ήμουν τυχερή σε αυτό».

«Με τον Ιάσονα μιλάμε από πολύ μικρότερη ηλικία και τις έννοιες τις πιο αφηρημένες για κάποιο λόγο τις κατέχει. Όταν του εξήγησα το πρόβλημα της υγείας μου έδειξε πως το αντιλαμβάνεται», πρόσθεσε αναφερόμενη στον γιο της.