Μοιάζει απίστευτο, αλλά η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Vera Wang, που έκλεισε αισίως τα 70 της χρόνια παραμένει αγέραστη και προκαλεί παραλήρημα στον κόσμο των social media.

Οι χρήστες των social media, έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τους στιβαρούς κοιλιακούς και το αψεγάδιαστο δέρμα στις φωτογραφίες που ανέβασε κατά τη διάρκεια της καραντίνας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τόσο που τη ρωτούσαν αν «πίνει αίμα μονόκερου» και ποιο είναι το μυστικό της νεότητάς της.

Η Vera Wang δείχνει να μην αφήνει τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης να την εμποδίσουν από το να συνεχίσει να δημιουργεί και να διασκεδάζει με την μόδα.

Την περασμένη εβδομάδα, η διάσημη σχεδιάστρια πόζαρε στην αυλή του σπιτιού της δοκιμάζοντας διάφορα σύνολα σε μια «κατ’ οίκον φωτογράφιση» ενώ βρίσκεται απομονωμένη στο Μαϊάμι και οι διαδικτυακοί της φίλοι έπαθαν σοκ βλέποντας το καλογυμνασμένο σώμα της.

 

Οι αναρτήσεις της Vera Wang συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και αναρίθμητα σχόλια με τους περισσότερους να απορούν με την εμφάνισή της, δεδομένης της ηλικίας της με την Vera Wang να απαντά λακωνικά: «Fact Check: Truth».

 

Η διάσημη σχεδιάστρια, σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε πως «η καθημερινή της οικογένεια στη μόδα» είναι εκείνη που της δίνει κίνητρο εν μέσω πανδημίας.

«Όλοι τους είναι πολύ fit, κάτι που με ενθάρρυνε να κάνω επίσης γυμναστική τις περισσότερες ημέρες. Η ομάδα καραντίνας μου, που είναι ένα αυστηρό γκρουπ μόδας, και η εμμονή μου από πάντα με τα κολάν. Είχα την ευκαιρία να «παίξω» βασικά με τα ρούχα, κάτι που ακόμη και ένας σχεδιαστής μόδας σπανίως έχει την πολυτέλεια να κάνει», είπε.