Η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς απολαμβάνει κάθε στιγμή της μητρότητας.

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγιναν γονείς στις 21 Φεβρουαρίου, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.

 

 

Η Αλεξάνδρα Ούστα μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αναφέρθηκε στις οικογενειακές στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τον σύζυγο της, Γιάννη Σαρακατσάνη και το παιδάκι τους.

Επίσης, η Αλεξάνδρα Ούστα αποκάλυψε πως δεν θα προχωρήσουν σε βάπτιση ενώ ο γιος τους έχει ήδη όνομα. Τον λένε Αύγουστο!

“Σαν διάθεση μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά! Το χαίρομαι πολύ το μωρό μου, χαίρομαι πολύ που έχω χρόνο να αφιερώνω σε αυτό και περνάω πολύ ωραία” σημείωσε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Ούστα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Δεν σκεφτόμουν ότι θα φτάσω στο σημείο να έχω παιδιά, όμως, ήρθαν έτσι οι συνθήκες και οι συγκυρίες. Είναι κάτι που σου βγαίνει προφανώς στην πορεία. Εν τέλει πραγματικά ζω πολύ μεγάλες στιγμές που όσο και αν τις περιγράφει κάποιος που έχει παιδιά, αν δεν κάνεις εσύ, δεν μπορείς να βιώσεις αυτά τα συναισθήματα».

Όσον αφορά στη βάπτιση του μωρού της, η Αλεξάνδρα Ούστα ανέφερε πως «το παιδί έχει όνομα οπότε δεν θα κάνουμε βάπτιση. Τον λένε Αύγουστο».

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αποκαλύψει ότι δεν θα βαφτίσουν τον γιο τους, καθώς ο ίδιος δεν πιστεύει στον Θεό.

 

««Είναι πανέμορφος, αν δεν είσαι φίλος του ύπνου είναι τέλεια! Εγώ λέω ότι μοιάζει σε μένα, η μαμά μου το επιβεβαίωσε μέχρι που η Αλεξάνδρα βρήκε μια μωρουδίστικη φωτογραφία της. Μοιάζει πιο πολύ στην Αλεξάνδρα τελικά. Έχουμε φτάσει στο σημείο να κλείνω τα μάτια μου και να βλέπω το προσωπάκι του. Να ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να το πάρω αγκαλιά.

Δε νομίζω να κάνουμε βαφτίσια. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω στον Θεό, έτσι όπως αυτό γίνεται στην εκκλησία. Πιστεύω σε ένα βαθύτερο και υψηλότερο νόημα στη ζωή, αλλά όχι με την έννοια του χριστιανικού Θεού. Οπότε μια βάφτιση στην εκκλησία δε μου λέει τίποτα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε η Αλεξάνδρα Ούστα :