Η σκέψη εκατομμυρίων θαυμαστών της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς τα «Τα Φιλαράκια» από τον Μάιο του 2004, όταν και παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο, γυρνούσε πάντα γύρω από την επανένωση των έξι φίλων.

Η ιστορία των έξι φίλων κράτησε για 10 χρόνια, δημιουργώντας ένα τηλεοπτικό φαινόμενο που ανάλογο δεν είχε εμφανιστεί στην ιστορία της μικρής οθόνης.

Όχι μόνο γιατί σάρωσε σε τηλεθεάσεις ή αμοιβές κι έγινε μία από τις δημοφιλέστερες sitcoms όλων των εποχών -που 20 χρόνια μετά την εμφάνισή του, συνεχίζει να αγαπιέται και να αποφέρει κέρδη- αλλά και για την επιρροή που άσκησε στην ποπ κουλτούρα ανά τον πλανήτη.

Αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο reunion

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ανακοινώθηκε ότι «Τα Φιλαράκια» θα επανενωθούν σε ένα ειδικό αφιέρωμα, η μαγνητοσκόπηση του οποίου θα γίνονταν στα αρχικά πλατό της σειράς, στην έδρα της Warner Bros, ως φόρο τιμής στην τηλεοπτική σειρά που άφησε εποχή με τις δέκα σεζόν του, -ξεκίνησε να προβάλλεται το 1994 και ολοκληρώθηκε το 2004- και τις αμέτρητες επαναλήψεις του σε όλο τον κόσμο.

Η προβολή του ειδικού αυτού αφιερώματος, όπως είχε ανακοινωθεί, θα γίνει μέσα από την πλατφόρμα streaming HBO Max.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το HBO Max αγόρασε τα δικαιώματα για «Τα Φιλαράκια» για πέντε χρόνια, ξεκινώντας από το 2020, έναντι 425 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ανατρεπτικές αποκαλύψεις

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και η Λίζα Κούντροου (Lisa Kudrow) απάντησαν στους θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια» που αγωνιούν για την επανένωση της παρέας μιλώντας στο «Actors on Actors» του Variety.

«Νομίζω ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό, αν βγούμε ποτέ από την καραντίνα και κάνουμε την επανένωση», δήλωσε η όπως μεταδίδει το ΑΠΕ η  Τζένιφερ Άνιστον για την επανένωση της παρέας, με την Λίζα Κούντροου να απαντάει:

«Ναι, αυτό θα είναι πραγματικά υπέροχο. Δεν μπορώ να περιμένω να το κάνω αυτό. Πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω για να το κάνω αυτό. Ναι, δεν γνωρίζουμε τα πάντα γι’ αυτό, πρέπει να πούμε. Νομίζω ότι θα εκπλαγείτε με ορισμένα πράγματα».

Όσο για το τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από την ειδική αυτή επανένωση της παρέας,  Τζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου είπαν ότι αυτές και οι συμπρωταγωνιστές τους δεν πρόκειται να επαναλάβουν τους ίδιους ρόλους.

«Ξέρουμε ότι δεν είναι ένα σενάριο, αυτό το ξέρουμε», είπε η Τζένιφερ με τη Λίζα να προσθέτει: «Ναι, όχι. Δεν θα είμαι η Φοίβη».