Είτε ο στόχος σας είναι να βρείτε τη χαμένη φόρμα σας είτε να κάνετε πιο διασκεδαστικές τις προπονήσεις σας, το να γυμνάζεστε με παρέα έχει πολλά οφέλη. Προτού όμως ξεκινήσετε να ρωτάτε τις φίλες σας πότε έχουν ελεύθερο χρόνο για να γυμναστείτε, τι θα λέγατε να το προτείνατε στον σύζυγό σας; Όσο εσείς το σκέφτεστε, εμείς σας δίνουμε μερικούς λόγους να το τολμήσετε.

 

*Συνέπεια

 

Η συνέπεια είναι το κλειδί για να αποκτήσετε το καλλίγραμμο σώμα που θέλετε. Ο σύζυγός σας μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε αφοσιωμένη στο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής σας, προσφέροντάς σας στήριξη και κίνητρα. Έτσι, εκείνη την ημέρα που μπορεί να μην έχετε όρεξη να σηκωθείτε από τον καναπέ, θα έχετε έναν άνθρωπο δίπλα σας να σας ενθαρρύνει να φορέσετε τα αθλητικά σας. Επιπλέον, όταν γυμνάζεστε μαζί με κάποιον που γνωρίζει τον στόχο σας, αυξάνετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας.

*Διασκέδαση

 

Οι πιεστικοί ρυθμοί της καθημερινότητας πολλές φορές δε μας αφήνουν το περιθώριο να περάσουμε χρόνο με τους ανθρώπους που θα θέλαμε. Ειδικά αν έχετε διαφορετικά ωράρια στη δουλειά, μερικές ημέρες μπορεί να περνάτε ελάχιστο χρόνο με τον σύντροφό σας. Ωστόσο, η γυμναστική μπορεί να λειτουργήσει ως μια εξαιρετική ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο μάζι, ενώ παράλληλα θα απολαμβάνετε τις προπονήσεις σας περισσότερο από ποτέ. Η καθημερινότητά σας ως ζευγάρι θα είναι πιο διασκεδαστική αν και οι δύο απολαμβάνετε δραστηριότητες, όπως η πεζοπορία, το κολύμπι ή η ποδηλασία.

*Ανανέωση

 

Δείπνο και κινηματογράφος. Delivery και σειρά. Βόλτα και παγωτό. Αυτές οι τυπικές δραστηριότητες των ζευγαριών έχουν μερικά κοινά πράγματα: θερμίδες και καθισιό. Σίγουρα, σας διασκεδάζουν και υπάρχει κάτι υπέροχο σε ένα χαλαρό βράδυ στον καναπέ. Ωστόσο, δε χρειάζεται το δίπτυχο «φαΐ και καθισιό» να γίνει η βασική σας ασχολία, αφού πέρα από τις αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία και την φυσική σας κατάσταση, καταντάει επίσης λίγο βαρετό. Η γυμναστική θα κάνει τόσο εσάς όσο και τον σύντροφό σας να αισθανθείτε ικανοποιημένοι και δραστήριοι (και όχι κουρασμένοι και φουσκωμένοι).

*Ερωτική ζωή

 

Είναι γνωστό ότι η γυμναστική αυξάνει τη λίμπιντο και οδηγεί σε καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις. Μέσω της γυμναστικής όχι μόνο θα είστε σε θέση να βελτιώσετε τη διάθεσή σας χάρη στις ενδορφίνες, αλλά και θα νιώσετε καλύτερα με το σώμα σας, κάτι το οποίο επίσης μπορεί να τονώσει τη σεξουαλική σας ζωή.