Η Ρούλα Ρέβη ανέβασε στα social media μια φωτογραφία για να δείξει σε όλες τις μαμάδες πώς είναι σήμερα η κοιλιά της.

Πέντε χρόνια μετά τη γέννηση των παιδιών της η Ρέβη δέχεται πολλές ερωτήσεις από γυναίκες που αναρωτιούνται πότε θα επανέλθει το σώμα τους.

Για να απαντήσεις σε όλες τις ανήσυχες μανούλες η Ρέβη έδειξε τη δική της κοιλιά και έγραψε:

«Σε όλες τις μαμάδες που περιμένουν δίδυμα και με ρωτάνε. Ακόμα δεν έχει φύγει και ούτε με νοιάζει. Όμως για να είμαι ειλικρινής πάλεψα, παλεύω και θα παλεύω όχι για να γίνει τέλεια η κοιλιά μου ξανά. Αλλά για να νοιώθω πως δεν εγκαταλείπω τον εαυτό μου. Η κοιλιά μου ήταν τόσο τεράστια επειδή χώρεσε μέσα και τεράστια ευτυχία, είναι λογικό. Δεν υπάρχουν τυχερά και άτυχα σώματα υπάρχει μόνο το σώμα που έχει την υπέροχη δυνατότητα να φέρει παιδιά στον κόσμο. Αγάπησε το και μην επιτρέπεις σε κανέναν να το κρίνει!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)


Η Ρούλα Ρέβη απέκτησε δίδυμα πριν 5 χρόνια με τον ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα. Συχνά μέσω Instagram έχει δώσει συμβουλές στις νέες μητέρες που την ρωτούν πώς είναι η ζωή με δύο παιδιά.

Η φωτογράφος και ο ηθοποιός έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και παρά το πιεστικό τους πρόγραμμα βρίσκουν πάντα χρόνο για τα παιδιά τους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες των παιδιών τους στο Instagram, φροντίζοντας πάντα να μη φαίνονται τα προσωπάκια τους.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2014. Ένα χρόνο μετά ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, ο Μιχαήλ Άγγελος και η Ειρήνη Χρυσή, τα οποία ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.