Συμπληρώνοντας  25 χρόνια αφοσίωσης, φροντίδας και εξειδίκευσης, με την υγεία της γυναίκας να ενυπάρχει στο DNA του, το ΙΑΣΩ κατάφερε να διατηρεί την  ηγετική του θέση αποτελώντας όχι μόνο το Νο1 Μαιευτήριο με τις περισσότερες γεννήσεις στη χώρα αλλά και το μεγαλύτερο Μαιευτικό και Γυναικολογικό νοσοκομείο στην Ευρώπη με εκατομμύρια γυναίκες να έχουν εμπιστευτεί τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του.

 

Πρωτιές σε όλα τα επίπεδα

Οι πρωτιές σε εγχώριο και Ευρωπαϊκό επίπεδο, η αναγνώριση ως «Κορυφαίο Νοσοκομείο», οι πολυάριθμες βραβεύσεις, η καινοτομία, το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών, η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη αποδεικνύουν την αξιοπιστία και τη μεγάλη δυναμική του ΙΑΣΩ.

 

Το ισχυρότερο brand στην Ελλάδα και η πρώτη επιλογή των γυναικών

 Tο ΙΑΣΩ ως Ιδιωτικό Μαιευτικό / Γυναικολογικό νοσοκομείο έρχεται πρώτο σε top of mind awareness και πρώτο σε επισκεψιμότητα και προτίμηση από το γυναικείο κοινό.

Επιπλέον, κατατάσσεται στην κορυφή στην αξιολόγηση των γυναικών, με δυνατά σημεία και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα να αναγνωρίζονται η φήμη, η αξιοπιστία και το κύρος του, η υψηλή ποιότητα και κατάρτιση του ιατρικού του προσωπικού, ο σύγχρονος χαρακτήρας του σε επίπεδο εγκαταστάσεων, εξοπλισμού και ιατρικών μεθόδων που προσφέρει, η σύστασή του από τους ιατρούς γυναικολόγους και η δυναμική παρουσία του στα social media. Συνολικά, τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια τεράστια δυναμική ως προς την εξέλιξή του αλλά και την προτίμησή του από το κοινό. Όλα τα παραπάνω αποτελούν στοιχεία της έρευνας αγοράς που πραγματοποίησε η  Alternative τον Ιανουάριο του 2021.

 

Ένας «προορισμός» συνώνυμος με τη γέννηση του παιδιού σας

Το ΙΑΣΩ, το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Ελλάδας με 10.000 τοκετούς ετησίως, αποτελεί διαχρονικά την πρώτη επιλογή για τους γονείς που φέρνουν στον κόσμο το παιδί τους. Συνεργάζεται με περισσότερους από 1.700 μαιευτήρες  – γυναικολόγους διαθέτοντας τη μεγαλύτερη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών στην Ευρώπη.

Προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε όλο το ταξίδι της μητρότητας, έχοντας εμπλουτίσει τις υπηρεσίες του σε όλα τα επίπεδα, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον έχοντας ταυτιστεί σαν προορισμός με το θαύμα της ίδιας της ζωής βασιζόμενο στο τρίπτυχο επιστημονικό προσωπικό – προηγμένη τεχνολογία – οργανωτική και επιχειρησιακή αριστεία.

Το κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό του, μαιευτήρες – γυναικολόγοι, αναισθησιολόγοι, νεογνολόγοι, παιδίατροι και άλλοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων φροντίζουν για την απόλυτη ασφάλεια και ιατρική φροντίδα της γυναίκας και του νεογνού με την πολύτιμη συνδρομή των  έμπειρων  μαιών και του νοσηλευτικού προσωπικού. Ο σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτει το ΙΑΣΩ διασφαλίζει την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, παρακολουθώντας τις συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις και εισάγοντας καινοτόμες μεθόδους. Με αυστηρή προσήλωση στις διαδικασίες διασφάλισης  ποιότητας το διοικητικό προσωπικό είναι επικεντρωμένο στην άρτια εξυπηρέτηση των ασθενών.

 

Δημιουργία νέων εγκαταστάσεων υψηλής αισθητικής

Με γνώμονα την άριστη εμπειρία διαμονής και τη δημιουργία ενός ευχάριστου και οικείου περιβάλλοντος με διάσπαρτη την αίσθηση καλοκαιρινής αύρας, ο οποίος παράλληλα θα εκφράζει την υψηλού επιπέδου υγειονομική ποιότητα, χωρίς να ταυτίζεται με την παραδοσιακή «νοσοκομειακή» αισθητική, το  ΙΑΣΩ σε συνεργασία με ένα από τα πιο φημισμένα και πολυβραβευμένα αρχιτεκτονικά γραφεία με πολύ μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο όπως τα Aman Resorts, Nammos Dubai, Accor κ.α. προχωρά στην δημιουργία νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων νοσηλείας.

Παράλληλα, μεριμνά και για τη διαμόρφωση των χώρων αναμονής και υποδοχής του κοινού, σε ένα  χαλαρωτικό, ξεκούραστο περιβάλλον που θα καλωσορίζει κάθε επισκέπτη με γνώμονα την άνεση και την χρήση φυσικών υλικών.

 

Η εμπειρία τοκετού στο ΙΑΣΩ είναι μοναδική!

Το ιατρικό και μαιευτικό προσωπικό της Αίθουσας Τοκετών με γνώση και εμπειρία φροντίζουν, συμβουλεύουν και υποστηρίζουν τις μητέρες να υποδεχτούν με ασφάλεια το μωρό τους.

Η αίθουσα τοκετών του ΙΑΣΩ έχει ανακαινιστεί εξ’ ολοκλήρου με γνώμονα τη δημιουργία υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων που συνδυάζουν την απόλυτη ασφάλεια σε κάθε στάδιο υποστήριξης και κάλυψης του τοκετού με τη διακριτική πολυτέλεια αποπνέοντας την απαραίτητη ηρεμία που επιθυμεί κάθε μητέρα σε αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής της.

 

 

Η παρουσία των εξειδικευμένων μαιών καθώς και η δυνατότητα παρουσίας του πατέρα δημιουργούν ένα φιλικό, οικείο περιβάλλον, που διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για έναν τοκετό, χωρίς άγχος, σε χώρο με χαμηλό φωτισμό που μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες και επιθυμίες κάθε μητέρας και ήρεμη μουσική που χαλαρώνει και διώχνει την ένταση.

Η αίθουσα τοκετών διαθέτει 17 πλήρως εξοπλισμένα και ανακαινισμένα δωμάτια ασφαλούς παρακολούθησης των επιτόκων καθώς και ένα δωμάτιο για τοκετό στο νερό. Διαθέτει επιπλέον, πέντε Μαιευτικές Αίθουσες πλήρως εξοπλισμένες για τη διεξαγωγή φυσιολογικού αλλά και επεμβατικού τοκετού όταν υπάρχει ανάγκη.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος τοκετού στο νερό παρέχει τη δυνατότητα στην επίτοκο, να βρίσκεται μέσα στο νερό και να κινείται ελεύθερα απολαμβάνοντας έναν πλήρως φυσικό τοκετό χωρίς χορήγηση φαρμάκων.

Σε πολλές περιπτώσεις εφαρμόζεται το birth plan της κάθε επιτόκου όπως εκείνη το έχει ονειρευτεί, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του μαιευτήρα της, φροντίζοντας για τη διασφάλιση τόσο της δικής της ασφάλειας όσο και του μωρού της.

Birth stools όπως οι μπάλες pilates αξιοποιούνται ώστε να βοηθήσουν την επίτοκο να χαλαρώσει και να εξελιχθεί ομαλά ο τοκετός ενώ δύναται να κινείται στον χώρο εφόσον την ανακουφίζει.

Οι δύο πρώτες ώρες μετά τον τοκετό είναι πολύ σημαντικές για την σύνδεση της μητέρας με το νεογέννητο. To ΙΑΣΩ δίνει ιδιαίτερη έμφαση παρέχοντας την δυνατότητα συνδιαμονής των γονέων με το μωρό, την αγκαλιά με επαφή skin-to-skin και τον άμεσο θηλασμό.

 

ΜΑΙΑγάπη από τις εξειδικευμένες Μαίες του ΙΑΣΩ

Η εμπειρία της μητρότητας στο ΙΑΣΩ είναι μοναδική και με το πρόγραμμα ΜΑΙΑγάπη είμαστε δίπλα σε κάθε μητέρα από την εγκυμοσύνη μέχρι την επιστροφή της με το μωρό της στο σπίτι.

Τα on line προγεννητικά σεμινάριο είναι τα πιο δημοφιλή για την προετοιμασία της μητέρας να φέρει στον κόσμο το μωρό της. Μάλιστα, φέτος το ΙΑΣΩ πρωτοπορεί με την διοργάνωση για πρώτη φορά μεταγεννητικών μαθημάτων “After birth” παρέχοντας τη δυνατότητα σε νέες μητέρες να παρακολουθούν τα online σεμινάρια από τις εξειδικευμένες Μαίες του ΙΑΣΩ, από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού τους,. Τα “pre & after birth”  σεμινάρια έχουν σαν στόχο να παρέχουν υψηλού επιπέδου συμβουλευτική λύνοντας οποιαδήποτε απορία που αφορά στην προγεννητική και μεταγεννητική περίοδο. Επιπλέον, το ΙΑΣΩ αποτελεί το μοναδικό μαιευτήριο που διοργανώνει “Twin mom seminars” για γονείς που περιμένουν δίδυμα.

 

On line Pilates “Home Fit Home” με την Μάντη Περσάκη

Με γνώμονα την συνεχή μέριμνα από την κύηση μέχρι και μετά τη γέννηση το ΙΑΣΩ, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δημιούργησε το πρόγραμμα “Home Fit Home” με Online Pilates για εγκύους & μαμάδες μετά τον τοκετό. Γνωρίζοντας πόσο ιδιαίτερη είναι η σημερινή πραγματικότητα για όσες γυναίκες διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης ή λοχείας, δημιούργησε και προσφέρει δωρεάν online μαθήματα Pilates με τη Μάντη Περσάκη. Μέσα από ειδικές ασκήσεις Pilates, που συμβάλλουν στη βελτίωση της στάσης του σώματος κατά την εγκυμοσύνη, ενώ προσφέρουν μυϊκή τόνωση σε γυναίκες που γέννησαν πρόσφατα, η Μάντη καθοδηγεί τις μανούλες βήμα-βήμα, ώστε να βρουν την αναπνοή τους, να χαλαρώσουν και να γυμνάσουν ευχάριστα το σώμα τους, από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους!