Μια ιδιαίτερη περίοδο διανύει η Ιωάννα Τούνη. Η instagrammer ανακοίνωσε πρόσφατα την εγκυμοσύνη της, ενώ έκανε γνωστό ότι βρίσκεται συνεχώς σπίτι καθώς δεν νιώθει καλά για να κυκλοφορήσει.

Η influencer βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της κύησης και ταλαιπωρείται από εμετούς και ζαλάδες. Γι’ αυτό και αποφεύγει να βγαίνει έξω. Μένει μέσα και ξεκουράζεται, προσπαθώντας να μην ταλαιπωρείται.

«Σπίτι όλη μέρα, κάθομαι καναπέ, κλιματιστικό, ρεμβάζω και αυτά τελεία, δεν κάνω κάτι άλλο», τόνισε η ίδια μέσα από τα stories της την Κυριακή (31/7).

Στη συνέχεια, η εγκυμονούσα ανέβασε μια φωτογραφία από προηγούμενες διακοπές της, καθώς όπως φαίνεται φέτος δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει εκεί που θέλει.

«Δεν με βλέπω να βγαίνω και πολύ από το σπίτι για το υπόλοιπο καλοκαίρι, οπότε ξεθάβω φωτογραφίες λίγους μήνες πριν που σουρτούκευα!», ανέφερε στη λεζάντα της.

Δείτε την ανάρτησή της

 

Οι αλλαγές στο σώμα της

Τις προηγούμενες μέρες η Ιωάννα Τούνη έδειξε στους ακολούθους της στο Instagram το καινούργιο της μαγιό και παράλληλα στο βίντεο που κοινοποίησε περιέγραψε τις αλλαγές στο σώμα της.

Η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να φουσκώνει και η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα από τον καναπέ να μου φτιάξει λίγο η διάθεση. Θέλω να σας δείξω το μαγιό μου. Βλέπετε εσείς το μαγιό, εγώ βλέπω το σώμα μου, που έχει αλλάξει πάρα πολύ για αυτό που έχω εγώ συνηθίσει. Πολύ περίεργο. Εγώ έχω φαρδύνει αρκετά εδώ πέρα στη μέση. Είχα πολύ στενή μεσούλα, γιατί έμαθα ότι ανοίγουν τα κόκκαλα και όλα τα όργανα πηγαίνουν προς το πλάι, για να δημιουργηθεί το μπεμπίνι», είπε για τις αλλαγές στο σώμα της.

Επίσης, σε άλλο βίντεο ανέφερε πως πλέον το στήθος της έχει μεγαλώσει αρκετά και από small νούμερο στα ρούχα φοράει πλέον medium.