Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Κυριακής (31/7) ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους, όταν ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Η ίδια μετά από καιρό απουσίας από τα social media επέστρεψε με τα καλύτερα νέα και ενθουσίασε τους followers της.

Σήμερα (2/8), δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η παρουσιάστρια έκανε δύο story και έλαμπε από χαρά.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι νιώθει αμηχανία επειδή τώρα όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή και προσπαθώντας να σπάσει τον «πάγο» ενημέρωσε για την κίνηση στους δρόμους.

Είπε συγκεκριμένα:

«Λοιπόν ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δυο μέρες τώρα, επειδή ξέρετε τώρα κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες και είναι σαν… νιώθω έτσι! Την ξεπερνάω! Αναφέροντας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας δεν έχει κίνηση! Έφτασα σε χρόνο ντε ντε στο γραφείο και βρήκα να παρκάρω!

Όπου και αν έχετε πάει, να έχετε καταπληκτική διακοπή! Εγώ τώρα εδώ… Δεν ξέρω τι content θα κάνω… Ό,τι είναι να κάνω, θα κάνω».

Δείτε τις αναρτήσεις της

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας την Κυριακή με μία ανάρτηση αποκάλυψε ότι θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της, Ίαν Σταρτή, και στη λεζάντα ανακοίνωσε τα ευχάριστα.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια.

Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου.

Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω.

Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!».