Σε πελάγη ευτυχία πλέουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι από σήμερα, Τρίτη, κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η γνωστή Influencer έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια με μια ανάρτηση στα social media.

Διαβάστε επίσης: 2+1 διάσημοι που θα γίνουν γονείς (πάλι) το 2023

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή…

Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Λίγα λεπτά μετά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

«Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Η μαμά είναι super δυνατή» έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ παράλληλα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα του PCR για να μπούμε στο νοσοκομείο και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Γενικά είμαι ψύχραιμος. Περιμένουμε την καλύτερη στιγμή της ζωής μας! Ανυπομονούμε αλλά μέσα μου βράζω. Καλά είναι η Ιωάννα. Θα είμαι μέσα στη στιγμή του τοκετού. Είναι κάτι που το περιμένω πώς και πώς και θέλω να είμαι μέσα. Έχει άγχος αλλά δεν θέλει να το δείχνει» είχε πει προ ημερών ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν καθώς πλέον κρατούν το μωράκι τους αγκαλιά και βιώνουν την απόλυτη ευτυχία!