Το 2022 ήταν μια χρονιά γεμάτη διάσημα μωρά: Από τη Ριάνα και την Κάιλι Τζένερ μέχρι την Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας και τον Ίλον Μασκ, αυτά τα ζευγάρια έγιναν γονείς φέτος. Οι άνεμοι σιγά-σιγά αλλάζουν. Οι θερμοκρασίες γίνονται πιο ψυχρές – φαίνεται ότι ήρθε ξανά η εποχή για μωρά.

Ήδη αυτοί οι διάσημοι επεκτείνουν κι άλλο τις οικογένειές τους και αναμένουν να καλωσορίσουν τα παιδιά τους με το νέο έτος.

Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς ξανά γονείς

Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι μεγαλώνουν ξανά την οικογένειά τους. Η 35χρονη πρωταγωνίστρια του Gossip Girl είναι έγκυος, περιμένοντας το τέταρτο παιδί με τον 10 χρόνια σύζυγό της. Το ζευγάρι είναι ήδη γονείς τριών κοριτσιών των James, 7 ετών, Inez, 5 ετών και Betty, 2 ετών.

Ο 46χρονος ηθοποιός που παραδέχτηκε ότι ελπίζει και το τέταρτο παιδί τους να είναι κορίτσι. Θα πρέπει να περιμένουμε το 2023 για να μάθουμε, μιας και οι δυο τους δεν γνωρίζουν το φύλο του μωρού και δε σκοπεύουν να το μάθουν μέχρι να γεννηθεί.

Θα πάρει άδεια πατρότητας ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ;

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ και η Πρισίλα Τσαν περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, ανακοίνωσε στο Instagram ότι οι «Max και August θα αποκτήσουν μια μικρή αδερφή τον επόμενο χρόνο». Η μεγαλύτερη κόρη τους, η Max (Maxima) γεννήθηκε το 2015. Την ημέρα που το ζευγάρι ανακοίνωσε τη γέννησή της, παρουσίασαν το The Chan Zuckerberg Initiative.

Το φιλανθρωπικό ταμείο υποστηρίζεται από την περιουσία Meta και έχει ως στόχο να θεραπεύσει τις ασθένειες του κόσμου κατά τη διάρκεια της ζωής της κόρης τους. Η δεύτερη κόρη του ζευγαριού, η August, γεννήθηκε το 2017.

Σπάει ρεκόρ ο Νικ Κάννον

Ο Νικ Κάνον έχει καλωσορίσει 11 παιδιά ως πατέρας με 6 διαφορετικές γυναίκες, αλλά στα τέλη του 2021, ο μικρότερος γιος του, Zen, έφυγε από τη ζωή. Ο Κάνον έχει επιβεβαιώσει ότι το μωρό Νο 12 είναι καθ’ οδόν. Από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του το 1998, έχει παίξει πολλούς ρόλους, από ηθοποιός μέχρι κωμικός και παρουσιαστής.

Αλλά εκτός κάμερας, παρουσιαστής του The Masked Singer έχει παίξει ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο του: τον πατέρα. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για όλα τα παιδιά μου», δήλωσε. «Συνεχώς, από κάθε άποψη. Από τα βραβεία τους στην πρώτη δημοτικού μέχρι τη γέννηση των νέων. Κάθε μέρα ξυπνάω συγκινημένος ως πατέρας».