Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, που φροντίζει να απασχολεί τα Μέσα με τη δουλειά της και όχι με την προσωπική της ζωή.

Η ίδια λατρεύει τα social media και πολύ συχνά αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Αποφεύγει, ωστόσο να δημοσιεύει στιγμιότυπα που να απεικονίζονται τα πρόσωπα των παιδιών της, αφού προσπαθεί να τα κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη – Μίλησε για τον ανταγωνισμό των καναλιών στα πρώτα της βήματα

Ελάχιστες είναι οι φορές που έχει ποστάρει κάποια φωτογραφία μαζί τους. Μία τέτοια εξαίρεση έκανε και πριν από λίγο καιρό, όταν με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με τη μητέρα και τις δυο της κόρες, Λάουρα και Βαλέρια.

Με ποια κόρη μοιάζει πιο πολύ η Ελένη Μενεγάκη;

Τα πανέμορφα κορίτσια είναι στην εν λόγω φωτογραφία ντυμένα για τις απόκριες, δείχνουν χαριτωμένα και μάλιστα η Βαλέρια θυμίζει εξαιρετικά πολύ την Ελένη Μενεγάκη.

Η ανάρτησή της

 

Τα ονόματα των κοριτσιών δεν επιλέχθηκαν τυχαία

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια γυναίκα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Καθετί που κάνει είναι πάντα καλά μελετημένο και οι αποφάσεις που παίρνει είναι μετά από σκέψη. Έτσι συνέβη και με την επιλογή των ονομάτων των κοριτσιών της, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια ήθελε και τα δύο ονόματα να είναι εύηχα και να έχουν μέσα τα γράμματα «ρ» και «α», να μην έχουν υποκοριστικά και να έχουν λίγες συλλαβές. Έτσι, επέλεξε τα Βαλέρια και Λάουρα.