Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 1990 που Darren Star και Aaron Spelling έβαζαν το λιθαράκι τους για τη σειρά που θα στιγμάτιζε την εφηβεία των περισσότερων σημερινών σαραντάρηδων. Beverly Hills 90210.

Οι φιλίες και οι έρωτες της παρέας της θρυλικής σειράς Beverly Hills 9021 μας συντρόφευσαν από τις 4 Οκτωβρίου του 1990 μέχρι και τις 17 Μαΐου του 2000, όταν και προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο. Μια σειρά που έτρεξε για δέκα σεζόν, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Μεγάλωναν οι πρωταγωνιστές, μεγαλώναμε και εμείς μαζί τους. Οπότε το σπάνιο reunion των Jennie Garth (Κέλι), Shannen Doherty (Μπρέντα), Ian Ziering (Στιβ), Tori Spelling (Ντόνα) και Jason Priestley (Μπράντον) δεν θα μπορούσε να μη μας συγκινήσει.

Διαβάστε επίσης: Rihanna: Ο γιος της παρακολουθεί τα βίντεο κλιπ της

Οι ηθοποιοί που αγαπήθηκαν πολύ μέσα από τους ρόλους τους στη θρυλική σειρά Beverly Hills 90210 βρέθηκαν ξανά όλοι μαζί με αφορμή το φετινό event 90s Con. H 50χρονη Jennie Garth μοιράστηκε φωτογραφίες με τους θαυμαστές της. Βρέθηκε ξανά με τη 49χρονη Tori Spelling, τον 53χρονο Jason Priestley, τον 58χρονο Ian Ziering και την 51χρονη Shannen Doherty.

Ακόμα και οι ίδιοι αισθάνονταν οικεία που βρέθηκαν ξανά μαζί, με την Jennie Garth να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο για κόντρα με τη Shannen Doherty. Υπάρχει ή όχι κόντρα ανάμεσα στην τηλεοπτική Κέλι και την Μπρέντα; Η ηθοποιός, πάντως, απάντησε σε σχόλια που έγιναν για το γεγονός πως δεν ανέβασε φωτογραφία με τη συμπρωταγωνίστριά της.

Η θρυλική παρέα του Beverly Hills

Η διάσημη παρέα του Beverly Hills 90210 είναι πιο μικρή μετά τον αναπάντεχο θάνατο του Luke Perry (Ντίλαν) το 2019. Ο Αμερικανός ηθοποιός είχε γίνει το απόλυτο εφηβικό είδωλο μέσα από τον ρόλο του Dylan McKay στη θρυλική σειρά.

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία της Shannen Doherty, καθώς τα τελευταία χρόνια δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο. «Δεν θέλω ποτέ να λειτουργήσω σαν να πεθαίνω», τόνιζε η τηλεοπτική Μπρέντα στο Good Morning America τον Οκτώβριο του 2021. Ήταν έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη πως ο καρκίνος επέστρεψε στο τέταρτο στάδιο.

«Είναι όμορφες αυτές οι φωτογραφίες; ΟΧΙ, αλλά είναι αληθινές. Kαι η ελπίδα μου είναι ότι, με την κοινοποίησή τους, θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε όλοι περισσότερη γνώση και εξοικείωση με το πώς μοιάζει ο καρκίνος. Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει μαστογραφίες και συχνές εξετάσεις. Nα ξεπεράσει τον φόβο του. Και να αντιμετωπίσει οτιδήποτε μπορεί να βρεθεί μπροστά τους» έγραφε σε φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στα social media.

Το περιοδικό Entertainment Weekly είχε κατατάξει στην 20ή θέση της λίστας των 100 καλύτερων τηλεοπτικών σειρών των τελευταίων 25 ετών τη σειρά Beverly Hills 90210. Σε πολύ υψηλή θέση είχε βρεθεί και το χαρακτηριστικό τραγούδι των τίτλων. Καταλάμβανε τη 15 θέση στη λίστα με τα 25 κορυφαία τηλεοπτικά τραγούδια των τελευταίων 25 ετών.