Η Μαρία Μενούνος απολαμβάνει στο έπακρον τον νέο της ρόλο ως μητέρα και φροντίζει να το εκφράζει σε κάθε ευκαιρία.

Η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχτηκε πριν λίγο καιρό στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Μενούνος αναφέρθηκε στη ζωή της, μετά τον ερχομό της κόρης της, Αθηνάς και στις δυσκολίες που είχε ζήσει πριν γίνει μητέρα.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μενούνος: Το ελληνικό όνομα που έδωσε στην κόρη της

Στη δημοσίευσή της, ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της και στη λεζάντα έγραψε αρχικά:

«Γεια σας φίλοι. Η μητρότητα πάει τέλεια. Η Αθηνά είναι ένας άγγελος. Αυτή τη στιγμή κοιμάται πάνω μου, καθώς παίρνουμε λίγο πρωινό φως. Είμαι τόσο ερωτευμένη, είναι τρελό. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε όλες τις δυσκολίες που έζησε μέχρι σήμερα.

«Κοιτάω πίσω τα τελευταία έξι χρόνια, είναι λιγάκι τρελό. Η μαμά μου έχει όγκο στον εγκέφαλο, μετά εγώ, δύο χειρουργεία αργότερα, μετά και οι δύο γονείς μου νοσηλεύονται με Covid. Μετά χάνω τη μαμά μου, διαγνώστηκα με Διαβήτη τύπου 1, μετά βρήκαν όγκο στο πάγκρεας. Ακόμη τρελά πράγματα ενδιάμεσα. Ο Keven λέει ότι ίσως τα πάω καλά με τα «χτυπήματα» και θα πρέπει να καθίσω πίσω και να τα αναγνωρίσω όλα περισσότερο -ίσως κάποια στιγμή να ψάξω βαθύτερα. Αυτή τη στιγμή μόνο αυτή η λίστα με κάνει τόσο ευγνώμων που είμαι ζωντανή και ευημερώ. Να είμαι εδώ και να απολαμβάνω αυτό το όμορφο κοριτσάκι. Σε ευχαριστώ Θεέ μου! Ευχαριστούμε Άγιε Νεκτάριε και Παναγία. Προσεύχομαι όλα αυτά να είναι πίσω μας και να έρχονται μόνο υπέροχες μέρες μπροστά μας!» έγραψε κλείνοντας την ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτησή της