Η Γιούλικα Σκαφιδά έφερε πριν λίγες ώρες στον κόσμο το πρώτο της παιδακι.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στα social media όταν δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα, κρατώντας το υπερηχογράφημα στα χέρια της.

Διαβάστε επίσης: Μωρά του Νοεμβρίου: Τι κάνει τα παιδιά που γεννιούνται αυτόν το μήνα να ξεχωρίζουν;

«Το μωρό δεν το είχα σκεφτεί»

 

Δύο μήνες πριν γίνει μητέρα, η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει για τη στιγμή που ξεκίνησε να σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να αποκτήσει δικό της παιδί.

«Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ, όπως δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω αστροφυσικός. Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανα ότι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών. Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί».

«Θα ήθελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα»

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα. Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Γιουλίκα Σκαφιδά, αναρτώντας στα social δύο φωτογραφίες στις οποίες διακρινόταν η εγκυμοσύνη της πριν λίγους μήνες.