Αν ο ήλιος στην πόλη ή στην παραλία είναι ο «εχθρός» της ξεγνοιασιάς που έρχεται με το καλοκαίρι, τότε το NIVEA SUN είναι ο «σύμμαχος» που χρειάζεσαι.

Μία ανάσα πριν το καλοκαίρι, διανύουμε έναν ανοιξιάτικο μήνα, ο οποίος είναι τόσο γεμάτος. Η διάθεση φτιάχνει, ο ζεστός ήλιος διώχνει τον μουντό καιρό του χειμώνα και οι ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα δεν είναι πια ανάμνηση αλλά γλυκιά προσμονή.

Αν είσαι μαμά ή μπαμπάς ή κηδεμόνας, τότε μέσα σε όλα τα του Μάϊου, είχες να γιορτάσεις και την Ημέρας της Μητέρας (12 Μάϊου), αλλά και αυτή της Οικογένειας (15 Μάϊου). Φέτος ήταν τόσο κοντά αυτές οι μέρες και αν τα συναισθήματα πλημμύρισαν όλους μας.

Και δεν λέω αυθαίρετα το παραπάνω. Είναι πιστοποιημένο από τα vibes της Κυριακής που την περάσαμε στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Το Family & the City Hub είχε στήσει στον υπέροχο χώρο της Αγοράς ένα διασκεδαστικό event για μικρούς και μεγάλους.

Εκτός των πολλών δραστηριοτήτων και των δώρων απολάμβαναν μικροί και μεγάλοι, στην είσοδο κιόλας της Αγοράς έμπαινες σε mood ξεγνοιασιάς.

Mood ξεγνοιασιάς ON

Το NIVEA SUN είχε στήσει ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, που σου έφερνε στο μυαλό σκηνές από την ανεμελιά των ημερών στην παραλία. Σταμάτησα λοιπόν κι εγώ για να κάνω μία πρώτη έρευνα για το φετινό sun safety kit όλης της οικογένειας. Εξάλλου, τα ΣΚ δεν μας εμποδίζει κανείς για αποδράσεις στις κοντινές παραλίες.

Το πρώτο προϊόν που έπιασα στα χέρια μου ήταν το NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE ROLL-ON. Σκέφτηκα ότι είναι ιδανικό για τα πρωινά πριν το σχολείο που βάζω αντηλιακό στον Χάρη. Μειώνει τον χρόνο εφαρμογής και φυσικά κρατά χαμηλά τους τόνους. Οι μαμάδες θα καταλάβουν τι εννοώ 😉

Σαφώς και το ROLL-ON πληροί τις προϋποθέσεις για το ιδανικό αντηλιακό του παιδιού μου. Όμως, στην παραλία, χρειάζομαι κάτι πιο πρακτικό, με τα ίδια χαρακτηριστικά. Τα NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE, ιδανικά για παιδιά άνω των 3 ετών καλύπτουν όλα τα requests μιας μαμάς για το αντηλιακό του παιδιού της ακόμα και της πιο απαιτητικής.

Στην ασφάλεια εκπτώσεις δεν κάνουμε, ειδικά όταν πρόκειται για έκθεση στον ήλιο, επομένως, τα NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE με ενυδατικές συνθέσεις με βιολογικό αμυγδαλέλαιο και γλυκερίνη, όχι μόνο προστατεύουν την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα, αλλά προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση.

Σαφώς είναι παιδιατρικά ελεγμένα, ενώ παρέχουν αξιόπιστη αντηλιακή προστασία που βοηθά στη μείωση του ρίσκου των αλλεργιών που προκαλούνται από τον ήλιο και ενισχύουν το προστατευτικό φράγμα της ίδιας της επιδερμίδας.

Η σύνθεσή τους είναι φιλική προς την επιδερμίδα του παιδιού και το κυριότερο είναι ότι εκτός από την προστασία από τις UVA και UVB ακτινοβολίες, προστατεύουν την επιδερμίδα από τα εγκαύματα και τυχόν μακροπρόθεσμες βλάβες.

Το τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό, το οποίο άκουγα όλες οι μαμάδες να ζητάνε στο stand του NIVEA SUN στην Δημοτική Αγοράς της Κυψέλης είναι η ανθεκτικότητα στο νερό. Είναι δύσκολο να κυνηγάς μονίμως ένα 5χρονό για να του βάλεις αντηλιακό, το οποίο βρίσκεται μονίμως μεταξύ θάλασσας και αμμουδιάς και ποτέ σε σκιερό μέρος.

Σε όποια μορφή κι αν διαλέξεις το αντηλιακό του παιδιού από την σειρά NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE, σου εξασφαλίζει την επιπλέον ανθεκτικότητα στο νερό. Επομένως, ένας λόγος μείον για το κυνήγι στη θάλασσα.

Αφού λοιπόν ενθουσιάστηκα με το NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE ROLL-ON ήθελα να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες επιλογές. Νομίζω το είναι ότι χρειάζομαι. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της σειράς και είναι πανεύκολο στη χρήση.

Όμως στο σημείο ενημερώθηκα και για το νέο NIVEA SUN KID’S SWIM & PLAY ULTRA SPF50+. Έχει άμεση προστασία με μακρά διάρκεια, πράγμα που σημαίνει ότι το παιδί μπορεί να μένει για περισσότερη ώρα στη θάλασσα, άρα και περισσότερο παιχνίδι χωρίς παρεμβολές.

Όμως τα παιδιά στην παραλία βρίσκουν χίλιους τρόπος να παίξουν. Αυτό σημαίνει ότι ιδρώνουν, κυλιούνται στην άμμο, επομένως χρειάζεται ανανέωση αντηλιακού.

Με το νέο NIVEA SUN KID’S SWIM & PLAY ULTRA SPF50+ όμως δεν έχεις κάτι να ανησυχείς γιατί είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι πιο ανθεκτικό σε όλα τα παραπάνω. Επομένως, είναι ιδανικό και για όσα παιδιά έχουν αθλητικές δραστηριότητες που απαιτούν έκθεση στον ήλιο.

Νομίζω εξάντλησα τις κοπέλες που ήταν εκεί και τελείωσα με το sun safety kit για φέτος. Όμως όχι! Με σταμάτησαν και με έβαλαν να παίξω ένα διαδραστικό παιχνίδι. Πάτησα το κουμπί στην οθόνη, όπως μου είπαν και…. κέρδισα ένα εκπτωτικό κουπόνι. Άλλοι κέρδισαν αυτή τη γνωστή φουσκωτή μπλε μπάλα NIVEA SUN για παιχνίδι στη θάλασσα. Όπως και να έχει δεν έφευγες με άδεια χέρια.

Για να είμαι όμως σωστή και προς τις μανούλες με βρέφη ή παιδιά κάτω των 3 ετών, να αναφέρω τη σειρά αντηλιακών NIVEA SUN BABIES & KIDS.

Πρόκειται για αντηλιακά σχεδιασμένα για την ακόμα πιο ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, κατάλληλα για βρέφη άνω των 6 μηνών.

Όλα τα αντηλιακά της σειράς προσφέρουν 5 σε 1 οφέλη για πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Οι απαλές και αδιάβροχές συνθέσεις τους είναι εμπλουτισμένες με βιολογικό χαμομήλι, φροντίζοντας μέχρι και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα, η οποία είναι αρκετά επιρρεπής σε ερεθισμούς.

Σημαντική πληροφορία!

Τέλος, κάτι ακόμα που έμαθα αυτή την Κυριακή και με ενθουσίασε είναι ότι όλα τα βρεφικά και παιδικά αντηλιακά της NIVEA έχουν σε μεγάλο ποσοστό βιοδιασπώμενη σύνθεση που σέβεται τη θάλασσα και δεν περιέχει τα UV φίλτρα Octinoxate, Oxybenzone, Octocrylene και είναι χωρίς μικροπλαστικά.