Σε συνέντευξή της σε τεύχος του Net-a-Porter «The Edit», η διάσημη ηθοποιός αναπολεί τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής της και αποκαλύπτει ότι μία από αυτές είναι και η εμπειρία του τοκετού. 

«Αυτό που έχει μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη μου είναι το κλάμα του μωρού», εξομολογείται η 47χρονη σταρ για τη στιγμή της γέννησης της 6χρονης κόρης της Σάντεϊ.

«Η γέννηση του παιδιού σου δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο! Κι αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ όσο ζω είναι το κλάμα. Όταν το μωρό έρχεται στον κόσμο, αυτή η πρώτη κραυγή από το κλάμα του είναι τόσο διαπεραστική… Ακριβώς το ίδιο λέει κι ο Κιθ: ‘Αχ, αυτό το απίστευτο κλάμα!’. Και να φανταστείτε ότι βιντεοσκοπούσαμε τον τοκετό, οπότε το έχουμε ακούσει ξανά και ξανά… και κάθε φορά η ανάμνηση επανέρχεται με την ίδια απαράλλαχτη ζωντάνια!», περιγράφει συγκινημένη.

Η Νικόλ Κίντμαν, που είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή Κιθ Έρμπαν από τον Ιούνιο του 2006, έχει τρία παιδιά ακόμη: άλλη μία κόρη, τη Φέιθ, που απέκτησε με το νυν σύζυγό της, κι άλλα δύο υιοθετημένα παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Τομ Κρουζ, την Ισαμπέλα και τον Κόνορ.