Οι άντρες δεν λένε όχι σε μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα… αρκεί να είναι η κόρη τους. Γιατί, όσον αφορά τη γυναίκα τους, τα πράγματα αλλάζουν! Όπως αναφέρει νέα αμερικανική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε 818 ετεροφυλόφιλους άντρες, η ερωτική ζωή των σύγχρονων ανθρώπων είναι καθηλωμένη στη… Λίθινη Εποχή.

Για τις ανάγκες της έρευνας, οι ειδικοί ρώτησαν τους συμμετέχοντες ποια είναι τα τρία πρώτα στοιχεία που θέλουν να έχει η σύζυγος ή σύντροφός τους μεν, αλλά και η κόρη τους δε. Τι απάντησαν, λοιπόν, οι άντρες του 21ου αιώνα; Η «εξυπνάδα» είναι το Νο1 στις προτιμήσεις τους και για τις δύο περιπτώσεις.

Ενώ, όμως, οι άντρες έβαλαν ως Νο2 την «ανεξαρτησία» και ως Νο3 το «δυναμισμό» όσον αφορά τις κόρες τους, τα δύο αυτά χαρακτηριστικά φαίνεται πως δεν τα προτιμούν στις γυναίκες τους – παρά μόνο το 34% για το «ανεξάρτητη» και το 28% για το «δυναμική» αντίστοιχα. Τι είναι, όμως, ποιο σημαντικό γι’ αυτούς; «Ελκυστική» είναι η απάντηση, που δόθηκε από το 45% των αντρών .

Όσον αφορά, λοιπόν, το ιδανικό πρότυπο συζύγου για τους άντρες, αυτό που αρχικά ψάχνουν οι περισσότεροι είναι μια γυναίκα έξυπνη και σέξυ. Σε δεύτερη φάση, έρχονται τα «ανεξάρτητη» και «τρυφερή», ενώ ακολουθούν τα «δυναμική» και «στοργική».

Πώς σας φαίνονται οι προτιμήσεις του σύγχρονου άντρα για το… ασθενές φύλο; Και πόσο φυσιολογικό βρίσκετε το γεγονός ότι, ενώ θέλουν η ανατροφή της κόρης τους να τις κάνει δυναμικές και ανεξάρτητες, απαιτούν από τις γυναίκες τους και μαμάδες να είναι απλά έξυπνες και σέξι; Είναι δυνατόν να ταυτιστούν αυτά τα δύο;