Υλικά για 2 άτομα

  • 250 γρ. μακαρονάκι κοφτό
  • 5 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
  • 1 ψαρονέφρι, κομμένο σε φετάκια
  • 2 πράσα, σε ροδέλες
  • 250 γρ. μανιτάρια λευκά, χοντροκομμένα
  • 1 κ.γ. μείγμα με αρωματικά της Μεσογείου (ρίγανη, θυμάρι, μπούκοβο)
  • 15 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία, και τα στραγγίζουμε.
  2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε, σε δυνατή φωτιά, το ψαρονέφρι, μαζί με τα πράσα, τα μανιτάρια και τα αρωματικά, για 6-8 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνουμε.
  3. Ρίχνουμε στο τηγάνι και τα ντοματίνια με το μαϊντανό και τα αφήνουμε να ψηθούν για άλλα περίπου 5 λεπτά.
  4. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά, το κρέας με τα λαχανικά και τη φέτα.

Tip

Προαιρετικά, στο σερβίρισμα προσθέτουμε 1-2 κ.σ. αγουρέλαιο για περισσότερο άρωμα ή λίγη παραπάνω ρίγανη ή θυμάρι.