Υλικά 3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2- 2 1/2 φλιτζάνια νερό 4 κουταλιές σούπας ζάχαρη ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 5 κουταλάκια του γλυκού bakin powder 6 κ.σ. σπορέλαιο ή μαργαρίνη λιωμένη Σπορέλαιο ή μαργαρίνη για το τηγάνισμα   Εκτέλεση Ανακατεύουμε το αλεύρι με το νερό, την ζάχαρη, το αλάτι και το bakin powder, ώστε να φτιάξουμε έναν αραιό χυλό   Σε ένα μικρό τηγάνι βάζουμε 1 κουταλιά σούπας σπορέλαιο (ή 1 κουταλάκι του γλυκού μαργαρίνη) να κάψει και ρίχνουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (λιγότερο από μια κουτάλα) Γυρίζουμε το τηγάνι γύρω γύρω να απλωθεί παντού η ζύμη Μόλις ψηθεί από τη μια πλευρά (περίπου 1-2 λεπτά), την γυρίζουμε και από την άλλη με μια σπάτουλα. Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη (περίπου 1 λεπτό) και την βγάζουμε από το τηγάνι Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσει ο χυλός. Γεμίζουμε με τη μαρμελάδα φράουλα και αν θέλουμε ρίχνουμε και λίγη ζάχαρη άχνη.