Αφήστε το δέρμα του μωρού σας να αναπνεύσει με τη νέα πιπίλα ultra air της Philips Avent Το πιπίλισμα είναι μια φυσική ανάγκη των νεογέννητων, η πιπίλα δεν είναι μόνο το αγαπημένο τους «αξεσουάρ» αλλά τα βοηθά στην πέψη ενώ παράλληλα τα καθησυχάζει. Οι πιπίλες της Philips Avent είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να παρέχουν στα βρέφη την άνεση που χρειάζονται για να αναπτυχθούν σε κάθε στάδιο.

Η επιδερμίδα του μωρού είναι ευαίσθητη και πολύτιμη γι ‘αυτό η νέα πιπίλα της Philips Avent, ultra air έχει αναπτυχθεί για να επιτρέπει στην επιδερμίδα του μωρού σας να αναπνέει ελεύθερα. Ο ειδικός σχεδιασμός της είναι εξαιρετικά επιτυχής καθώς το 98% των μωρών δέχονται την πιπίλα ultra air ευχάριστα. Ο σχεδιασμός της θηλής της ultra air πιπίλας έχει αγαπηθεί από το μωρά παγκοσμίως,  καθώς το 98% των βρεφών την αποδέχεται.

Η πιπίλα ultra air διαθέτει 4 οπές για μέγιστη κυκλοφορία του αέρα Συγκεκριμένα, η νέα πιπίλα Philips Avent ultra air:

1.
Επιτρέπει στην επιδερμίδα του μωρού σας να αναπνέει

Η πιπίλα Ultra Air είναι μια ελαφριά πιπίλα κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα του μικρού σας. Διαθέτει τέσσερις οπές που επιτρέπουν τη μέγιστη κυκλοφορία του αέρα και χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της, η επιδερμίδα του μωρού σας παραμένει στεγνή.

2.
Προσφέρει άνεση στο μωρό σας
Η σωματική και συναισθηματική άνεση είναι σημαντική για την ανάπτυξη ενός μωρού, η πιπίλα ultra air διαθέτει μεταξένια θηλή από σιλικόνη για να ηρεμεί και να καθησυχάζει το μικρό σας.

3.
Υποστηρίζει τη φυσιολογική στοματική ανάπτυξη

Ο ορθοδοντικός σχεδιασμός της πιπίλας ultra air συμβάλλει στην υγιή στοματική ανάπτυξη του μωρού σας, καθώς η θηλή από σιλικόνη έχει συμμετρικό σχήμα που προστατεύει τον ουρανίσκο, τα δόντια και τα ούλα του μωρού σας.

4.
Ορθοδοντική, χωρίς BPA από σιλικόνη

Η νέα μας πιπίλα ultra air κατασκευάζεται στο βραβευμένο εργοστάσιο μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και η ποιότητα της είναι εγγυημένη καθώς είναι ορθοδοντική, κατασκευασμένη από σιλικόνη χωρίς BPA. Διαθέτει επίσης μια θήκη μεταφοράς και αποστείρωσης. Η νέα πιπίλα ultra air της Philips Avent διατίθεται σε δύο μεγέθη για μωρά από 0-6 μηνών και για μωρά από 6-18 μηνών.

5.
Οι πιπίλες της Philips Avent

Τα οφέλη από τη χρήση πιπίλας είναι πολλά. Η πιπίλα μπορεί να βοηθήσει τα μωρά να ηρεμήσουν από το κλάμα, να χαλαρώσουν και μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου τους. Η Philips Avent διαθέτει μεγάλη ποικιλία από πιπίλες σε διάφορα μεγέθη, σχέδια και χρώματα και καλύπτει τα τρία κύρια ηλικιακά group: • Από 0 έως 6 μηνών βοηθούν στην ικανοποίηση του φυσικού ενστίκτου των βρεφών για πιπίλισμα • Από 6 έως 18 μηνών ικανοποιούν τη συναισθηματική ανάγκη των βρεφών για χαλάρωση

• Από 18 μηνών και έπειτα διευκολύνουν τη διακοπή της πιπίλας

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε εδώ ***Συνιστώμενη χρήση*** Είναι σημαντικό να αντικαθιστάτε την πιπίλα τακτικά. Οι πιπίλες δεν συνιστώνται για νήπια ηλικίας άνω των 36 μηνών.