Η διάσημη μαμά είναι εντυπωσιακή στο εξώφυλλο του αμερικανικού «Health» αυτού του μήνα. Φορώντας ένα αποκαλυπτικότατο κόκκινο φόρεμα, μιλάει για την οικογενειακή της ζωή με τον άντρα της Κας Γουόρεν και τις κόρες της, την 5χρονη Όνορ και τη 2χρονη Χέβεν, αλλά και για τη σχέση που έχει με την εικόνα της. Να τι λέει για…  

… το πώς νιώθει τώρα για το σώμα της: «Ήμουν πολύ επικριτική με το σώμα μου, όταν προφανώς έδειχνε πολύ ελκυστικό. Π.χ. δεν φορούσα ποτέ σορτσάκια… ήταν παράλογο. Παρόλο που ήμουν πολύ αδύνατη και δεν είχα ίχνος κυτταρίτιδας… τι να πεις! Ωστόσο, μετά τα παιδιά μου, άρχισα να φοράω περισσότερες κοντές φούστες. Παλιότερα, δεν θα το τολμούσα καν. Ήμουν πολύ ντροπαλή και είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση. Πρώτη φορά, θυμάμαι ότι ήμουν 28 ή 29 χρόνων, όταν, με αφορμή την εμφάνισή μου στα MTV Awards, η κολλητή μου μου είπε: ‘Κοίτα να βάλεις κανένα ωραίο κοντό φορεματάκι, γιατί δεν θα είσαι πιτσιρίκα για μια ζωή’. Τώρα πλέον νιώθω πολύ καλά με το σώμα μου – άλλωστε, ποιος νοιάζεται; Στο τέλος της μέρας, συνειδητοποιείς ότι ξόδεψες πολύ χρόνο σε κάτι τόσο ασήμαντο.»

… το αν θα ξαναφορούσε αδυνατιστικό κορσέ, αν χρειαζόταν: «Μα, φυσικά! Γιατί όχι; Βοηθάει τόσο πολύ τους μυς να ‘ξυπνήσουν’ και να επανέλθουν πιο γρήγορα στην πρότερή τους κατάσταση. Το κάνεις απλά για να ξανακερδίσεις το σώμα που έχασες!»

… την υγιεινή διατροφή συγκριτικά με τη δίαιτα: «Για μένα, αυτό που έχει σημασία είναι ότι, τρώγοντας ανεπεξέργαστη τροφή (όχι απαραίτητα οργανική), έχεις περισσότερη ενέργεια, νιώθεις χορτάτος και δεν χρειάζεται να μετράς θερμίδες. Όταν είμαι σε δίαιτα, απλά αποφεύγω τις διάφορες λιχουδιές, που ομολογουμένως τις λατρεύω!»