Η αλήθεια είναι ότι η super star της παγκόσμιας μουσικής σκηνής εξέπληξε τους πάντες, όταν εν μία νυκτί και μέσα σε απόλυτη μυστικότητα κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ αποκλειστικά στο iTunes. Αυτό, όμως, που δεν εξέπληξε κανέναν μας ήταν το σχετικό βίντεο από τα παρασκήνια κατά την προετοιμασία της καινούργιας της δουλειάς, με σκοπό να δώσει για άλλη μία φορά ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες του κόσμου: «Η μητρότητα δεν πρέπει να μας κάνει να ξεχνάμε αυτό που πραγματικά είμαστε».

Η 32χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας μιλάει για το πώς βίωσε την εμπειρία της «πρωτάρας μαμάς» με την κόρη της Μπλου Άιβι Κάρτερ, περιγράφοντας παράλληλα ότι η δουλειά για εκείνη είναι και διέξοδος αλλά και στάση ζωής.

«Ξέρω καλά ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που, μετά τον ερχομό ενός παιδιού, δυσκολεύονται απίστευτα να επανακτήσουν το χαμένο αισθησιασμό τους και να ξανανιώσουν επιθυμητές. Το βίωσα κι εγώ, και γνωρίζω από πρώτο χέρι πώς είναι. Γι’ αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να το εκφράσω μέσα από τη μουσική μου και να φωνάξω δυνατά σε όλες τις μαμάδες ότι μπορούν να φέρουν το μωρό τους στον κόσμο, και να εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν τη ζωή, να διασκεδάζουν, να είναι σέξι και να κάνουν όνειρα για τον εαυτό τους και το μέλλον», εξηγεί η διάσημη μαμά. Κι εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί της!