Αυτή είναι η δήλωση που έκανε η διάσημη μαμά σε πρόσφατη συνέντευξή της σχετικά με την ανατροφή των παιδιών της, του 4χρονου γιου της Μέισον και της 19 μηνών κόρης της Πενέλοπε. 

Η Κόρτνεϊ ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία του λεγόμενου «Attachment Parenting», μιας κι επιλέγει -εκτός των άλλων- να κοιμίζει τα δύο παιδιά της στο κρεβάτι που μοιράζεται με το σύντροφό της, Σκοτ Ντίσικ.

«Μου προκύπτει εντελώς φυσικά, δεν είναι κάτι που το προγραμματίζω», εξομολογείται στο περιοδικό «Redbook». «Όταν είχα μόνο το Μέισον, ένιωθα τόσο προσκολλημένη επάνω του, που ήθελα να τον έχω παντού μαζί μου. Τελικά, καταλήξαμε να κοιμόμαστε αγκαλιά, και τον θήλαζα επί 14 μήνες», εξηγεί η 34χρονη μαμά.

«Σήμερα, τα μικρά πηγαίνουν για ύπνο στο δικό τους δωμάτιο, αλλά στη διάρκεια της νύχτας καταλήγουν στο κρεβάτι μας… και η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν έχουμε καθόλου χρόνο μόνοι μας ως ζευγάρι με το Σκοτ. Είναι ένα θέμα που συζητάμε συνέχεια, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα ή θα ήθελα να το αλλάξω», συνεχίζει.

Όσον αφορά την προσωπική της εμπειρία ως παιδί, η τηλεστάρ Καρντάσιαν λέει ότι η δική της προσέγγιση στο θέμα της ανατροφής δεν έχει καμία σχέση με εκείνη της μαμά της: «Πραγματικά, δεν ξέρω πώς μου έχει προκύψει όλο αυτό, μιας κι εγώ ως πιτσιρίκι δεν κοιμόμουν μαζί με τους γονείς μου, παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, π.χ. όταν ήμουν άρρωστη. Ούτε διάβασα ποτέ βιβλία σχετικά με το attachment parenting. Πιστεύω ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, οι ανάγκες αλλάζουν ανάλογα με την προσωπικότητα τόσο του γονιού όσο και του παιδιού».

Και προσθέτει: «Είμαι σίγουρη ότι όλη στην οικογένειά μου με θεωρούν τρελή που τα κοιμίζω στο κρεβάτι μου και τα θηλάζω για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά -τι να πεις;- κάθε μαμά έχει το δικό της ιδιαίτερο τρόπο να μεγαλώνει τα παιδιά της κι έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει!».