Η Ολίβια Γουάιλντ μιλάει για τη μητρότητα και για το σώμα της μετά τη γέννηση του γιου της. Κοσμώντας το εξώφυλλο του «Shape», η διάσημη μαμά εξομολογείται στη συνέντευξή της τις προτεραιότητές της ως νέα μαμά μετά τον ερχομό του μικρού Ότις πριν από 1 χρόνο. Να τι λέει για…

… το σώμα της μετά τη μητρότητα: «Δεν είμαι σε τέλεια φόρμα, ούτε το σώμα μου είναι στα καλύτερά του. Για να είμαι ειλικρινής, το δέρμα μου είναι πιο χαλαρό από κάθε άλλη φορά. Οι φωτογραφίες μου σ’ αυτό το περιοδικό έχουν υποστεί ό,τι χρειάζεται για να δείχνω όμορφη και λαμπερή. Όπως και να ‘χει, η αλήθεια είναι ότι είμαι μαμά, και έτσι θέλω να δείχνω».

… τη γυμναστική μετά το μωρό: «Αυτή η υπέροχη κοιλιά, που κουβαλάει ένα μωράκι για 40 εβδομάδες, δεν εξαφανίζεται μαγικά. Ακόμα και μετά τον τοκετό, όλες οι νέες μαμάδες γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι συνεχίζουν να μοιάζουν με έγκυες… ευτυχώς όχι για πολύ. Βασικά, τους πρώτους μήνες το σώμα προσπαθεί να επανέλθει από μόνο του σταδιακά, κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφοσιωθείς στο μωρό σου και να απολαύσεις το νέο σου ρόλο. Συν του ότι βοηθάει και ο θηλασμός σ’ αυτό».

… τις προσδοκίες της κοινωνίας για τη γυναικεία εικόνα: «Πιστεύω σ’ έναν κόσμο όπου οι μαμάδες δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν. Ταυτόχρονα, θεωρώ ότι η γυμναστική είναι καλή τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική μας υγεία. Δεν πρόκειται να χάσω τον πολύτιμο χρόνο μου προσπαθώντας να δείξω ότι είμαι τέλεια σε όλα… προτιμώ να είμαι απλά μια ευτυχισμένη μαμά!». (photos: Shape)