Οι άντρες που θέλουν να βιώσουν την πατρότητα, θα πρέπει να κοιμούνται όπως τους γέννησε η μαμά τους: Ολόγυμνοι!

Όπως υποστηρίζει έρευνα που πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Ανθρώπινης Ανάπτυξης στο Μέριλαντ και από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, οι άντρες που θέλουν να αποκτήσουν απογόνους δεν θα πρέπει να κοιμούνται με εσώρουχα, καθώς αυτά μπορούν να βλάψουν την ποιότητα του σπέρματος, κι επομένως να μειώσουν τις πιθανότητες τεκνοποίησης.

Στη συγκεκριμένη έρευνα, που διήρκεσε έναν ολόκληρο χρόνο, συμμετείχαν δειγματοληπτικά 500 άντρες. Σύμφωνα με τ’ αποτελέσματά της, όσοι έπεφταν στο κρεβάτι με αδαμιαία περιβολή, είχαν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν παιδιά, αφού το σπέρμα τους ήταν σε… φόρμα.

Γι’ αυτό, οι ειδικοί προτείνουν σε όσους θέλουν να γίνουν στο μέλλον μπαμπάδες, από τη μία το βράδυ να κοιμούνται χωρίς εσώρουχα, και από την άλλη στη διάρκεια της μέρας να αποφεύγουν τα εσώρουχα τύπου σλιπ, επιλέγοντας μόνο άνετα μποξεράκια. Μόνο έτσι θα κρατούν δροσερά τα γεννητικά τους όργανα και θα διατηρούν το σπέρμα σε ιδανική θερμοκρασία, μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες τεκνοποίησης.