Η πιο διάσημη οικογένεια του πλανήτη ποζάρει και εντυπωσιάζει! Η Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ και τα 6 παιδιά τους, Μάντοξ, Παξ, Ζαχάρα, Σίλο, Βίβιεν και Νοξ, φιλοξενούνται στις σελίδες της Vogue Νοεμβρίου 2015 και τη μετατρέπουν σε τεύχος της χρονιάς. Η πανέμορφη Αντζελίνα μιλάει στη συνέντευξή της για τα οικογενειακά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, για τη σχέση της με το χρόνο που περνάει, αλλά και για την απώλεια της μητέρας της από καρκίνο. Να τι λέει για…

… τα ταξίδια στις πατρίδες των παιδιών: «Ταξιδεύουμε συχνά σε Ασία, Αφρική, Ευρώπη, όπου έχουν γεννηθεί. Οι γιοι μου ξέρουν ότι κατάγονται από τη Νοτιοανατολική Ασία, και τρώνε τα φαγητά της χώρας τους, ακούνε την παραδοσιακή μουσική της κι έχουν τους φίλους τους. Θέλω, όμως, να γνωρίζουν και την ιστορία της πατρίδας των αδερφών τους, όσο και των γονιών τους, ώστε να εξομαλύνονται οι διαφορές».

… την απώλεια της μητέρας της από καρκίνο των ωοθηκών στα 49 της: «Η μητέρα μου ήταν ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Όμως, όταν το σώμα της την πρόδωσε, παραιτήθηκε από τη ζωή, κι αυτό ήταν η πραγματική θλίψη».

… την απόφασή της να κάνει διπλή μαστεκτομή: «Μακάρι να μπορούσε κι η μαμά μου να έχει την επιλογή αυτή. Είναι, όμως, δύσκολο, δεν πρόκειται για απλές επεμβάσεις. Επιπλέον, οι ορμονικές αλλαγές είναι δραματικές».

… το γεγονός ότι πλησιάζει τα 50: «Είμαι αρκετά προσγειωμένη. Οι άλλες δύο γυναίκες της οικογένειας, η μαμά και η γιαγιά μου, έφυγαν από τη ζωή στη δεκαετία των 40. Εγώ είμαι τώρα 40, οπότε ανυπομονώ να φτάσω στα 50 και να ξέρω ότι τα κατάφερα!».