Εκπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν το στάδιο του τοκετού όπου το νεογέννητο φαίνεται για πρώτη φορά!

Όταν η φωτογράφος Marry Fermont αποτύπωσε στην κάμερα για πρώτη φορά την εικόνα όπου βγαίνει το κεφάλι ενός νεογέννητου κατά τη γέννα, ήξερε ότι απαθανάτισε κάτι πολύ ξεχωριστό. Από τότε, η ταλαντούχα επαγγελματίας του στούντιο φωτογραφίας «Fermont Fotografie» αποφάσισε ότι θα προσπαθήσει να απαθανατίσει όσο το δυνατόν περισσότερα μωράκια αυτή τη μοναδική στιγμή της γέννησης, όπου βλέπουν για πρώτη φορά τον κόσμο μας, χωρίς όμως να έχουν αποχωριστεί ακόμα ολοκληρωτικά το δικό τους κόσμο (της μήτρας).

«Όταν είσαι παρών σ’ έναν τοκετό, βλέπεις το μωρό να έρχεται σιγά-σιγά στον κόσμο. Παρακολουθείς τη γέννηση να συμβαίνει βήμα-βήμα και οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες. Εκείνη, όμως, η στιγμή που φαίνεται για πρώτη φορά το κεφαλάκι του είναι πραγματικά απίστευτη. Πώς χωράει στη μήτρα αυτό το πλάσμα; Και πώς βγαίνει μέσα από μια τόσο μικρή τρύπα ή από την κοιλιά (όταν γίνεται καισαρική); Είναι δύσκολο να το πιστέψεις, κι αυτό ακριβώς είναι που κάνει αυτές τις φωτογραφίες τόσο μοναδικές!», εξηγεί στη συνέντευξή της.

Δείτε την εκπληκτική συλλογή με το κεφαλάκι των νεογέννητων να ξεπροβάλλει και είναι βέβαιο ότι θα υποκλιθείτε κι εσείς, με τη σειρά σας, στο θαύμα της φύσης!