Μετά από πολλές προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης η 44χρονη Rebecca Wooldridge και ο 49χρονος σύζυγός της, David, νιώθουν πλέον ότι η οικογένεια που ονειρευόντουσαν είναι ολοκληρωμένη.
Από το 2006 που ξεκίνησαν τις προσπάθειες για μωρό, τους πήρε μία δεκαετία και ξόδεψαν περίπου 60.000€ σε τέσσερις κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης – τόσο στην Αγγλία, όσο και στο εξωτερικό – πριν καταφέρουν να συλλάβουν φυσιολογικά να φέρουν στο κόσμο το πρώτο τους μωράκι, τον γιο τους Felix.
Με τον αριθμό των ωαρίων της Rebecca να πέφτει κατακόρυφα ξεκίνησαν άμεσα ένα νέο κύκλο εξωσωματικής, αυτή την φορά στην Κύπρο.  Προς ευχάριστη έκπληξη όλων η Rebecca κυοφορούσε όχι ένα, ούτε δύο…αλλά τρία μωρά.  Και πιο συγκεκριμένα τρία κοριτσάκια.  
Λόγω ηλικίας και αριθμού εμβρύων, η εγκυμοσύνη της κρίθηκε υψηλού κινδύνου. Τα κοριτσάκια γεννήθηκαν πρόωρα (στις 29 εβδομάδες) , αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας, με δύο από τα τρία να παρουσιάσουν και καρδιακά προβλήματα.
Μετά από 16 μήνες, τα κοριτσάκια έχουν ξεπεράσει πολλά εμπόδια, οι επισκέψεις τους στα νοσοκομεία μπορεί αν είναι συχνές αλλά η κατάσταση της υγείας τους ολοένα και καλυτερεύει  κάνοντας σημαντικά βήματα στην ανάπτυξή τους.  Και τώρα που η μπόρα πέρασε, και το ζευγάρι απολαμβάνει την εξαμελή οικογένειά τους, αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του, θέλοντας να δώσει ελπίδα σε όλα τα ζευγάρια που παλεύουν να κάνουν παιδιά. Ειδικά σε εκείνα, που είναι κάποιας προχωρημένης ηλικίας.
Όπως λέει και η ευτυχισμένη μαμά : «Περιμέναμε πάνω από 10 χρόνια για την οικογένεια των ονείρων μας, αλλά το όνειρό μας έγινε τελικά πραγματικότητα. Παρόλο που οι γιατροί μου έλεγαν ότι είχα πολύ χαμηλό αριθμό ωαρίων,  και μετά από επτά χρόνια προσπάθειας εξωσωματικής γονιμοποίησης κατάφερα να μείνω φυσιολογικά έγκυος στον Felix. Μετά τον Felix χρειάστηκαν πάνω από τρία χρόνια και αρκετές προσπάθειες εξωσωματικής για να αποκτήσω τον Απρίλιο του 2016 τα κοριτσάκια μου. Ο Felix είναι ένας υπέροχος αδελφός που αγαπάει πολύ τις αδελφούλες του. Και παρόλο που χρειαζόμαστε δύο πλυντήρια για να τα βγάλουμε πέρα, αυτό που ζούμε τώρα δεν θα το αλλάζαμε με τίποτα στον κόσμο»
Δείτε τις φωτογραφίες της υπέροχης αυτής οικογένειας…