Μια φορά κι έναν καιρό, μια μαμά αποφάσισε να προστατεύσει τα παιδιά της με κάθε τρόπο. Κάθε μέρα φρόντιζε να τα ντύνει σωστά για τον καιρό, να τους προσφέρει όλη της την αγάπη και, φυσικά, να τους μαγειρεύει τα πιο νόστιμα και θρεπτικά πιάτα. Όμως ο,τι και αν έκανε, μια… κακιά μάγισσα, η Αγωνία, δεν την άφηνε να ησυχάσει. Όποτε κοιτούσε τα μαγουλάκια τους, αναρωτιόταν αν ήταν αρκετά ροδαλά. Όποτε δήλωναν κουρασμένα, ο νους της πήγαινε αμέσως στην έλλειψη θρεπτικών συστατικών. Και όταν έτρεχε καμιά φορά η μυτίτσα τους, αμέσως ανησυχούσε για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού τους. Η μαμά είχε αρχίσει να απελπίζεται. Πώς θα μπορούσε να εξασφαλίσει πως θα έπαιρναν όλες τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που είχαν ανάγκη;

Ένα αρκουδάκι – φύλακας της υγείας των παιδιών

Τότε έπεσε πάνω σε ένα πολύχρωμο αρκουδάκι που έγινε ο καθημερινός φύλακας της υγείας τους. Χωρίς να το καταλαβαίνουν τα μικρά της, εκείνο φρόντιζε να λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά που είχαν ανάγκη. Κι εκείνη, μπορούσε να επιστρέψει σε εκείνο που ήξερε να κάνει καλύτερα από οτιδήποτε: Να τους δείχνει πόσο τα αγαπάει.

Δεν πρόκειται για παραμύθι, είναι όμως μια από τις πιο αγαπημένες ιστορίες των παιδιών. Ο Chewy Vites είναι ένα πολύχρωμος αρκούδος που “ντύνει” με τον πιο ευφάνταστο τρόπο όλες τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζεται το παιδί στην καθημερινότητά του, προκειμένου να θωρακίσει τον οργανισμό του.

Η μορφή ζελεδάκια – αρκουδάκια κάνει τα μικρά μας να χαίρονται να παίρνουν τις βιταμίνες τους. Παράλληλα, η σύνθεσή τους από φυσικό χυμό φρούτων χωρίς ζάχαρη, συντηρητικά και τεχνητά αρώματα εξασφαλίζει πως μόνο τα πιο αγνά συστατικά βρίσκουν τον δρόμο τους προς τον οργανισμό τους.

Ένα αρκουδάκι για κάθε παιδί

Και όχι μόνο αυτό: Αυτά τα εύκολα στη μάσηση, διασκεδαστικά ζελεδάκια έρχονται σε έξι διαφορετικούς τύπους ώστε να καλύψουν κάθε πιθανή ανάγκη των παιδιών μας: Πολυβιταμινούχο Plus με 12 βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, που εξασφαλίζει την καλή υγεία και ανάπτυξη των μικρών μας. Βιταμίνη C ή Πρόπολη και Εχινάκεια, για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την προστασία από ιώσεις και κρυολογήματα. Με Ασβέστιο και βιταμίνη D3 για γερά οστά και δόντια – και, φυσικά, με λαχταριστή γεύση φράουλα. Με σίδηρο και πολυβιταμίνες για δύναμη, ζωτικότητα και ενέργεια που θα τα βοηθήσει να ανταποκριθούν στο βαρύ καθημερινό τους πρόγραμμα. Και ποιος θα φανταζόταν ότι τα Ωμέγα3, αντί για την γεύση ψαριού που συνήθως αντιπαθούν τα παιδιά, θα μπορούσαν να «καμουφλαριστούν» ως λαχταριστό ζελεδάκι – πορτοκάλι;

 

Η σειρά ολοκληρώνεται με ζελεδάκια – αρκουδάκια με προβιοτικά και φυτικές ίνες, τα οποία εξασφαλίζουν την καλή υγεία του πεπτικού συστήματος των παιδιών μας. Με άλλα λόγια, φροντίζουν σφαιρικά την καλή λειτουργία και ανάπτυξη του οργανισμού μας, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Και έτσι, χάρη στον Chewy Vites, έζησαν αυτοί καλά και τα παιδιά μας ακόμη καλύτερα!