Υλικά για 6 μερίδες

 

4 αβγά

1 φλιτζάνι μπρόκολο μαγειρεμένο στον ατμό

1/2 φλιτζάνι τσένταρ τεμαχισμένο

Αλάτι και πιπέρι (περίπου 1/2 κουταλάκι από το καθένα)

Λίγο ελαιόλαδο

Διαδικασία

 

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C. Αλείφουμε μια θήκη για 6 μάφιν με ελαιόλαδο. Κόβουμε το μπρόκολο και το τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ με τα αβγά, το αλάτι και το πιπέρι. Χτυπάμε όλα τα υλικά μας μαζί. Επειτα μοιράζουμε το μείγμα στις θήκες και πασπαλίζουμε με το τσένταρ. Ψήνουμε στον φούρνο για 12-15 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα τα μάφιν μας και να ψηθούν στο εσωτερικό τους.