Οι κόρες της Ντρου Μπάριμορ δεν θα ξετυλίξουν δώρα κάτω από το δέντρο το πρωί των Χριστουγέννων. Έχει μια διαφορετική προσέγγιση για τα Χριστούγεννα με την Φράνκι, 8 ετών, και την Όλιβ, 10 ετών. Η η Άγγελος του Τσάρλι μοιράζεται τα κορίτσια με τον πρώην της, Γουίλ Κόπελμαν.

«Κάθε Χριστούγεννα τις παίρνω πάντα μαζί μου σε ένα ταξίδι» εξήγησε στο Entertainment Tonight. «Δεν τους παίρνω δώρα, νομίζω ότι στην ηλικία τους δεν τους αρέσει», πρόσθεσε η Μπάριμορ.

«Νομίζω ότι θα θυμόμαστε το μέρος, τις φωτογραφίες και την εμπειρία και αυτό θέλω να δώσω», λέει η 47χρονη στα παιδιά της. Η ηθοποιός θεωρεί ότι«μια ανάμνηση ζωής» είναι «καλύτερο δώρο» από «ένα κουκλόσπιτο ή κάτι τέτοιο».

Χριστούγεννα με δώρα

Η Μπάριμορ έδωσε στις κόρες της χριστουγεννιάτικα δώρα μια χρονιά που δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν λόγω της πανδημίας. Γρήγορα συνειδητοποίησε ότι «ήταν χάλια». Όμως, η Φράνκι και η Όλιβ «δεν παραπονιούνται ότι δεν τους αρέσουν τα δώρα που παίνρουν». «Χαίρομαι που κάνω αυτό που κάνω», είπε για τη χριστουγεννιάτικη παράδοσή της.

Συνέχισε να διευκρινίζει ότι δεν είναι εντελώς κατά των δώρων. «Παίρνουν πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια του έτους, οπότε δεν είμαι σαν μια περίεργη, αυστηρή, ψυχρή μαμά που λέει: Δεν παίρνετε δώρα!», σημειώνει. «Απλά νιώθω ότι ένα καλύτερο δώρο θα ήταν μια εμπειρία και θα προτιμούσα να επενδύσω σε αυτό».

«Προσπαθώ να θυμάμαι ότι μια γιορτή δεν θα είναι πιθανώς η ίδια με μια σε 10 χρόνια από τώρα, ότι η ζωή μπορεί να αλλάξει δραματικά και ότι νέοι άνθρωποι και νέες παραδόσεις μπορούν να έρθουν», δηλώνει. «Μου αρέσει να βλέπω τις γιορτές μέσα από έναν κωμικό, ρεαλιστικό φακό του, θα έχουμε πολλές διαφορετικές ιστορίες που γίνονται παραδόσεις».

H Ντρου είχε μιλήσει για την τήρηση των ορίων στο podcast 4D της Demi Lovato. «Είμαι ο γονιός σου, δεν είμαι ο φίλος σου. Μπορείτε να είστε φιλικοί και να κάνετε δραστηριότητες. Δεν είναι ότι πρέπει να είναι αυτή η αυστηρή σχέση», υπογράμμισε. Όσον αφορά τη δική της σχέση με τη μητέρα της, τα όρια είναι θολά.

«Δεν είχα όρια μεγαλώνοντας. Όταν είσαι γονιός, προσπαθείς να τα αντισταθμίσεις με αγάπη», είπε. «Σχεδόν φοβάσαι να μπεις σε διαφωνία μερικές φορές. Απλά προσπαθείς να επιβιώσεις την ημέρα». «Κάπως έτσι αφήνεις τα πράγματα να γλιστρήσουν», συμπεραίνει.