Ο 19χρονος γιος της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Μάντοξ φαίνεται πώς αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών του και να ασχοληθεί με τις τέχνες. Όχι με τη υποκριτική αλλά με την ζωγραφική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, δημιουργεί μικρά έργα τέχνης αλλά χωρίς να τα υπογράφει με το πραγματικό του όνομα. Αποφάσισε να χρησιμοποιεί το Embtto. Και μάλιστα όπως έχει εκμυστηρευτεί σε κοντινά πρόσωπα δεν θέλει να τον συνδέουν με τους γονείς του.

Ο γιος που δεν θέλει να τον λένε Πιτ

Ο Μάντοξ είχε πάρει συγκεκριμένη θέση στο διαζύγιο των γονιών του καταφένοντας εναντίον του πατέρα του.

Διαβάστε επίσης: Αντζελίνα Τζολί: Έτσι κατάφερε να χωρίσει τον Μπραντ Πιτ από την Άνιστον

Σύμφωνα με πηγή του Us Weekly, o 19χρονος  φοιτητής έχει ήδη καταθέσει ως ενήλικος στην συνεχιζόμενη διαμάχη για την κηδεμονία των αδελφών του, και όσα είπε δεν ήταν καθόλου κολακευτικά για τον Μπραντ. Η ίδια πηγή είχε αποκαλύψει ότι ο Μάντοξ Τζολί-Πιτ επιθυμεί να αλλάξει νομικά το επώνυμό του ώστε να αφαιρέσει το τμήμα που τον συνδέει με τον πατέρα του, μια απόφαση πάντως που «δεν υποστηρίζει η μητέρα του».

Ο Παξ, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Page Six ετοιμάζεται για μια επερχόμενη έκθεση σε γκαλερί που βρίσκεται στο Τελ Αβίβ. Ωστόσο, οι τιμές των έργων του παραμένουν άγνωστες. Οι ειδικοιί της τέχνης έχουν περιγράψει τα έργα του ως πολύ ιδιαίτερα, στα οποία χρησιμοποιεί μια «ψηφιακή και μικτή διαδικασία», ως «αφηρημένα» ενώ δεν είναι NFT.

Η συνεργασία με τη μητέρα του σε ταινίες

Ο δεύτερος γιος της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον δημιουργικό τομέα τα τελευταία χρόνια και έχει εργαστεί σε αρκετές από τις ταινίες της μητέρας του, μεταξύ των οποίων το «Without Blood» και το «First They Killed My Father».