Από 27 Απριλίου έως και 4 Μαΐου το AVENUE διοργανώνει την εκδήλωση «Πάει ο λαγός να βρει τ’ αβγά» και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν σε ένα Πασχαλινό κυνήγι αβγού, να λύσουν γρίφους και να διασκεδάσουν!

Με την καθοδήγηση έμπειρων εμψυχωτών, τα παιδιά αναλαμβάνουν τον ρόλο ντετέκτιβ, με στόχο να ανακαλύψουν πού βρίσκονται τα χαμένα Πασχαλινά αβγά. Μαζί με τους γονείς τους ξεκινούν από το κεντρικό εργαστήρι μέσα στην Πλατεία του AVENUE, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν και να κατασκευάσουν Πασχαλινές κονκάρδες, αλλά και να φορέσουν πασχαλινά props!

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν μια προκαθορισμένη διαδρομή με κατεύθυνση προς τον ανθισμένο κήπο του AVENUE, παίρνοντας μέρος σε δοκιμασίες και λύνοντας γρίφους.

Στο τέλος της διαδρομής,  τα παιδιά ανταμείβονται με σοκολατένια αβγουλάκια και παίρνουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν δώρα που προσφέρουν τα καταστήματα PEPCO & ALOUETTE.

Για Πασχαλινές αγορές, λαμπάδες, δώρα, αλλά και όλα τα απαραίτητα για το Πασχαλινό τραπέζι, έλα στο AVENUE, για μια όμορφη και γιορτινή βόλτα που τα έχει όλα!