Πόσο… γυμνή προτιμάτε την αλήθεια; Τολμάτε να «απαντήσετε» όπως η Melanie; 
Η Melanie Varney, από το Βανκούβερ του Καναδά, και ο σύζυγός της Gabby Mason μέσα σε ένα χρόνο έγιναν γονείς τριών υπέροχων παιδιών – ενός γιου στις 11 Μαρτίου 2013 και δίδυμων κoριτσιών στις 10 Μαρτίου 2014. Η μαγεία όμως της μητρότητας, δεν μπορούσε να καλύψει την πραγματικότητα της φυσικής εικόνας της Melanie, καθώς εκείνη ένιωθε το  σώμα της, βαρύ από το φορτίο δύο απανωτών τοκετών και εντελώς ξένο στον εαυτό της. «Ένιωθα απίστευτα όταν γέννησα, αλλά η αντανάκλαση του εαυτού μου στον καθρέφτη ήταν μιας άγνωστης» δήλωσε η Melanie στη Huffington Post.
Πρόσφατα, μία φωτογράφος με την οποία συνεργάστηκε στην εταιρεία ενδυμάτων της, η Trina Cary, ζήτησε ένα ζευγάρι για να φωτογραφήσει σε ένα ιδιαίτερο concept φωτογράφησης δίπλα στη λίμνη.
Ο Gabby και η Melanie τόλμησαν να υπακούσουν στο ένστικτο και την αυτοπεποίθησή τους και δήλωσαν την επιθυμία τους να είναι εκείνοι το ζευγάρι που θα φωτογραφηθεί. Απροσδόκητα αλλά και ιδανικά αποτέλεσαν το τέλειο ζευγάρι για να υλοποιήσει το concept της φωτογράφου.. «Τελευταία έχω εμπνευστεί από τον γυμνισμό επειδή είναι ωμός, ευάλωτος και δυναμικός» ανέφερε η φωτογράφος και συμπληρώνει «Θέλω να διδάξω στις γυναίκες και τους άντρες να αποκτήσουν ξανά αυτοπεποίθηση. Δε χρειάζεται να είσαι τέλειος για να είσαι όμορφος, απλά πρέπει να αποδεχτείς τα ψεγάδια σου και να αγκαλιάσεις τη διαφορετικότητά σου.»