Υλικά
1 λίτρο γάλα
1 & 1/3 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 & 1/3 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο
2 κουταλιές σούπας βούτυρο γάλακτος
1 βανίλια
4 αυγά
2 φλιτζάνια τσαγιού κρέμα γάλακτος
Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
–  Στρώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα. Απλώνουμε επάνω τη σφολιάτα.  Με πιρούνι την τρυπάμε παντού και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο C, στον αέρα, για 10 λεπτά.
–  Βγάζουμε τη σφολιάτα από το φούρνο και την αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας. Με γάντια κουζίνας στα χέρια, πατάμε καλά τη σφολιάτα να ξεφουσκώσει και πετάμε τη λαδόκολλα.
–  Χαμηλώνουμε το φούρνο στους 170ο C και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει καλά. Την αφήνουμε να κρυώσει. 
–  Βάζουμε το μισό από το γάλα σε κατσαρόλα να ζεσταθεί μαζί με τη βανίλια.
–  Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλεύρι και το υπόλοιπο κρύο γάλα με μίξερ χειρός. Λίγο-λίγο, και πάντα ανακατεύοντας με σύρμα, προσθέτουμε το μείγμα χτυπημένων αυγών στο ζεστό γάλα. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα. Μόλις δέσει, την αποσύρουμε από τη φωτιά.
–  Προσθέτουμε το βούτυρο για να λιώσει, όσο είναι ζεστή. Ανακατεύουμε με σύρμα.
–  Τη βάζουμε σε μεγάλο μπολ και καλύπτουμε με μεμβράνη κολλώντας τη στην επιφάνεια της κρέμας για να μην κάνει πέτσα. Αφήνουμε να κρυώσει καλά.
–  Χτυπάμε την παχύρρευστη κρέμα γάλακτος.
–  Ξαναχτυπάμε την κρέμα βανίλιας, αφού κρυώσει, με μίξερ χειρός για να αφρατέψει και προσθέτουμε την παχύρρευστη κρέμα ανακατεύοντας (να ενωθούν) απαλά με σπάτουλα.
–  Κόβουμε κατά μήκος την ψημένη σφολιάτα σε 3 ίσα μέρη. Βάζουμε σε πιατέλα το πρώτο φύλλο, απλώνουμε το μισό της κρέμας, βάζουμε το δεύτερο φύλλο, απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα, και τέλος καλύπτουμε με το τρίτο φύλλο σφολιάτας.
–  Αχνίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε. Δείτε πως να φτιάξετε το τέλειο μιλφέιγ