Αναρωτιέστε πώς διατηρεί αυτή την άψογη σιλουέτα μετά από δύο εγκυμοσύνες; Μα, φυσικά, με τον πιο παραδοσιακό τρόπο: Τη γυμναστική. Ο πανέμορφος «άγγελος» της Victoria’s Secret δεν παραλείπει να ασκείται καθημερινά, και μάλιστα με ένα από τα πιο διαδεδομένα είδη εκγύμνασης, το πιλάτες.

Οι παπαράτσι, που τρυπώνουν παντού και πάντα, κατάφεραν να την απαθανατίσουν την ώρα της… δράσης, μέσα στο γυμναστήριο. Το διάσημο μοντέλο έδειχνε χαλαρό και ξεκούραστο, να κάνει τις ασκήσεις με ιδιαίτερη άνεση – άλλωστε, η φυσική της κατάσταση είναι ομολογουμένως άψογη!

Επειδή, όμως, μας έχει αποδείξει ότι έχει το μαγικό τρόπο να τα καταφέρνει σε όλα στη ζωή της, εννοείται ότι δεν θα άφηνε παραπονεμένη την κόρη της Άνια… Φρόντισε, λοιπόν, πριν από το γυμναστήριο, να πάει τη μικρή στο σχολείο της, αφού τα παιδιά της είναι για εκείνη πάνω απ’ όλα.

Και, φυσικά, οι υποχρεώσεις της ημέρας της δεν θα τελείωναν εκεί, αφού αμέσως μετά το γυμναστήριο επέστρεψε γρήγορα στο σπίτι για να ετοιμαστεί και να ξαναφύγει για το αεροδρόμιο και το επερχόμενο επαγγελματικό της ταξίδι. Τελικά, αυτή η διάσημη μαμά είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της σημερινής πολυάσχολης γυναίκας, δεν συμφωνείτε;