Η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών Mattel κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά άλλη μία κούκλα Μπάρμπι, με τη μορφή μίας από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες του κόσμου. Μόνο που οι αντιδράσεις της κοινής γνώμης δεν ήταν και τόσο θετικές αυτή τη φορά. Και ο λόγος; Ότι οι αναλογίες της κούκλας δεν θυμίζουν σε τίποτα τις πολυσυζητημένες καμπύλες της αγαπημένης σε όλους Τζένιφερ Λόπεζ, οι οποίες στάθηκαν αφορμή για να διαφοροποιηθεί από όλο το υπόλοιπο star system!

Οι δύο συλλεκτικές κούκλες, που κοστίζουν 29,95 δολάρια έκαστη, αναπαριστούν η μία την εμφάνιση της σταρ στο κόκκινο χαλί με δημιουργία Zuhair Murad και η άλλη μία από τις εμφανίσεις της σε περιοδεία. Το στυλ ολόιδιο, η σιλουέτα όμως καθόλου. Και οι δύο κούκλες δεν διαφέρουν σε τίποτα από την «παραδοσιακή» μικροσκοπική φιγούρα της Μπάρμπι: 18 ίντσες μέση, 36 ίντσες στήθος και 33 ίντσες περιφέρεια.

Η ίδια η Λόπεζ, στο σχετικό βίντεο για το λανσάρισμα της κούκλας, δηλώνει: «Από μικρό κοριτσάκι ήθελα να ζήσω στον παραμυθένιο κόσμο της Μπάρμπι, να γίνω σαν αυτή, να της μοιάσω. Πιστεύω ότι η Μπάρμπι αντιπροσωπεύει τη γυναίκα με τις άπειρες δυνατότητες». Ωστόσο, δεν φαίνεται να την απασχολεί καθόλου η πολύ αδύνατη σιλουέτα της κούκλας που φέρει το όνομά της, παρόλο που η ίδια χρειάστηκε επανειλημμένα στο παρελθόν να υπερασπιστεί τις καμπύλες της, για τις οποίες πολλοί υποστήριζαν ότι θα της στερήσουν ακόμα και την καριέρα. Προφανώς, όταν ένα παιδικό σου όνειρο γίνεται πραγματικότητα, ξεχνάς όλα όσα σε είχαν πληγώσει παλιά!