Υπάρχει, άραγε, γυναίκα σε αυτό τον πλανήτη που να μην αγαπάει αυτή τη σειρά; Ακόμα και οι επαναλήψεις της εξακολουθούν να κάνουν νούμερα τηλεθέασης, έστω κι αν έχουν περάσει τόσα χρόνια! Οι ομώνυμες ταινίες μπορεί να μην πήραν τις καλύτερες κριτικές, αλλά ομολογουμένως είχαν φανατικό κοινό – μια μεγάλη μερίδα του, μάλιστα, προσδοκά ότι θα υπάρχει και συνέχεια. Τώρα, λοιπόν, έρχεται η αγαπημένη μας Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να μας αποκαλύψει ότι όντως είναι πιθανή άλλη μία επανένωση της θρυλικής παρέας του «Sex and the City». Έτσι, τουλάχιστον ισχυρίζεται η ίδια σε συνέντευξή της στο «InStyle» Φεβρουαρίου.

«Το timing είναι ένα περίεργο πράγμα. Δεν πρόκειται για μια απόφαση που μπορεί να περιμένει για πάντα. Κι εννοείται ότι δεν θα ήθελα να γίνει όταν θα φοράω πλέον ρόμπα!», δηλώνει χαριτολογώντας η διάσημη ηθοποιός και προσθέτει: «Εγώ, από την πλευρά μου τουλάχιστον, αισθάνομαι ότι υπάρχει άλλο ένα, τελευταίο κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία».

Την ίδια άποψη φαίνεται να έχει και η Κριστίν Ντέιβις (η τηλεοπτική Σάρλοτ), η οποία πρόσφατα είχε αναφέρει ότι «μια τρίτη ταινία είναι κάτι που συζητιέται σοβαρά από τους δημιουργούς, και αυτό θα ήταν υπέροχο αν πράγματι συνέβαινε».

Εμείς, πάντως, θα συμφωνήσουμε και με τις δυο τους, ελπίζοντας να δούμε σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες άλλη μία, έστω και τελευταία, ταινία με αυτή τη θρυλική 4άδα του Μανχάταν που τόσο αγαπήσαμε!