Κάθε ελληνικό τραπέζι, από τα πιο απλά μέχρι τα επίσημα, ξεκινά με ένα τυρί και καταλήγει σε ένα φρούτο. Το καλοκαίρι, τις περισσότερες φορές η φέτα έχει τη θέση του τυριού και το καρπούζι αυτή του φρούτου. Τι θα συμβεί αν τα «παντρέψετε»; Μια γευστικότατη και δροσερή σαλάτα. Υλικά: 500 γραμμάρια καρπούζι 200 γραμμάρια φέτα 1 μέτριο κρεμμύδι χυμός lime μαϊντανός δυόσμος ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο Εκτέλεση: Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες και το τοποθετούμε σε ένα μπολ με χυμό lime. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το καρπούζι (χωρίς κουκούτσια) με τη φέτα που έχουμε κόψει σε κομμάτια. Προσθέτουμε το κρεμμύδι (μαζί με το lime) και τα μυρωδικά. Ανακατεύουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
1 Ιουνίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00
Baby πατάτες στο φούρνο
17 Απριλίου 2024, 08:00
Τιραμισού
16 Απριλίου 2024, 04:50
Super berry smoothie με βρώμη
15 Απριλίου 2024, 08:00
Smoothie μάνγκο – καρύδα
14 Απριλίου 2024, 08:00