Υλικά για 20 μερίδες 250 γρ. ινδοκάρυδο 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 1 πρέζα αλάτι 50 γρ. ινδοκάρυδο (για το σερβίρισμα) Εκτέλεση Σε ένα μπολ βάλτε το ινδοκάρυδο, το ζαχαρούχο γάλα, το ξύσμα από το λεμόνι, το εκχύλισμα βανίλιας, αλάτι και ανακατέψτε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Βάλτε το μίγμα σε ένα μπολ, σκεπάστε το με μεμβράνη και αφήστε το για 1 ώρα στο ψυγείο. Χωρίστε σε κομμάτια των 30 γρ. περίπου και πλάστε σε μπαλάκια. Τυλίξτε το κάθε ένα με μεμβράνη, τοποθετήστε τα σε ένα ταψάκι και μεταφέρετε στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν. Αφαιρέστε τη μεμβράνη, βουτήξτε τα στο ινδοκάρυδο και σερβίρετε.
26 Σεπτεμβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00
Baby πατάτες στο φούρνο
17 Απριλίου 2024, 08:00
Τιραμισού
16 Απριλίου 2024, 04:50
Super berry smoothie με βρώμη
15 Απριλίου 2024, 08:00