Ίσως έχετε δει να το χρησιμοποιούν beauty bloggers στο Instagram ή ίσως έχετε ακούσει celebrities, όπως η Κέιτ Μος, η Αλίσια Κις και η Μιράντα Κερ, να δηλώνουν φανατικές οπαδοί. Ο λόγος για το jade roller, το οποίο έχει γίνει τεράστιο trend στον χώρο της περιποίησης δέρματος τα τελευταία χρόνια.

Τι είναι το jade roller

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, το jade roller είναι ένα εργαλείο ομορφιάς με ένα ή δύο rollers από πέτρωμα νεφρίτη, του ημιπολύτιμου λίθου που πιστεύεται ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Και ενώ το jade roller έγινε σχετικά πρόσφατα μόδα στη Δύση, αποτελεί κομμάτι της παραδοσιακής κινεζικής περιποίησης εδώ και αιώνες.

Ποια οφέλη προσφέρει στο δέρμα

 

Δεν είναι τυχαίο ότι το jade roller έχει γίνει το αγαπημένο beauty tool πολλών γυναικών, αφού έχει συνδεθεί με πολλά και σημαντικά οφέλη για το δέρμα:

  • Βοηθά τα ενεργά συστατικά των καλλυντικών να απορροφηθούν βαθύτερα
  • Τονώνει την κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος
  • Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας
  • Μειώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια
  • Συμβάλλει στην αντιγήρανση της επιδερμίδας

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε

 

 

Ο τρόπος να χρησιμοποιήσετε το jade roller είναι εξαιρετικά απλός. Κάθε ημέρα, λοιπόν, αφού καθαρίσετε το πρόσωπό σας και εφαρμόσετε τα ενυδατικά προϊόντα σας, κάντε μασάζ με το εργαλείο αυτό, για περίπου 2 λεπτά, φροντίζοντας οι κινήσεις σας να είναι από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω και ανοδικά, και από τον λαιμό προς το πιγούνι.

Tips:

 

*Με το μεγάλο roller μπορείτε να κάνετε μασάζ στις μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου, ενώ με το μικρότερο στις πιο μικρές, όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια

*Για να διώξετε το πρήξιμο και τις σακούλες τοποθετήστε το roller στο ψυγείο

*Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε το εργαλείο κάθε φορά μετά τη χρήση του, ειδικά αν έχετε δέρμα με τάση ακμής