Υλικά

  • 1 πιπεριά κόκκινη και 1 πράσινη
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια
  • 1 ντομάτα
  • Τυράκι της επιλογής σας
  • Λίγη μουστάρδα

Για τη ζύμη

  • 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • Αλάτι
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 250 γρ. χλιαρό νερό

Πώς την φτιάχνουμε

  • Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι και το ανακατεύουμε με τη μαγιά. Προσθέτουμε το λάδι, τη ρίγανη, το αλάτι, τη ζάχαρη και το χλιαρό νερό και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Βάζουμε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο ρηχό ταψάκι και την απλώνουμε.
  • Αφήνουμε τη ζύμη για 30’ να φουσκώσει και μετά βάζουμε λίγη μουστάρδα και τη ντομάτα κομμένη σε ροδέλες. Στη συνέχεια, ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, τις απλώνουμε και βάζουμε τα μανιτάρια.
  • Προεραιτικά, προσθέτουμε φέτα και μαύρες ελιές ροδέλες.
  • Στο τέλος, ρίχνουμε το τυράκι μας.

*Ψήνουμε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου για 45’ περίπου στις αντιστάσεις (πάνω-κάτω) και μετά για άλλα 15’ στις αντιστάσεις μόνο από κάτω.