Υλικά

  • 400 γρ. ζάχαρη
  •  400 γρ. νερό
  •  4 φύλλα ζελατίνης (20 γρ.)
  • Ζάχαρη άχνη για επικάλυψη

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τη ζάχαρη μαζί με το νερό για 5 λεπτά.
  • Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
  • Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  • Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει .
  • Το ρίχνουμε μέσα στο μίξερ και το χτυπάμε έως ότου ασπρίσει και σφίξει όπως η μαρέγκα.
  • Σε λαδόκολλα, απλώνουμε ζάχαρη άχνη και από πάνω το μείγμα σε πάχος 1-2 εκ.
  • Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
  • Αφήνουμε για αρκετές ώρες εκτός ψυγείου, να σταθεροποιηθεί (προτιμότερο μία νύχτα) και κόβουμε σε κομμάτια.