Η αλήθεια είναι ότι αυτή η 34χρονη μαμά έχει τους τέλειους κοιλιακούς. Παρόλο που μετράει δύο εγκυμοσύνες, η διάσημη ηθοποιός διατηρεί ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της σοουμπίζ. Και πώς τα καταφέρνει; Όπως η ίδια δηλώνει στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό «Shape», το πιλάτες είναι αυτό που τη βοηθάει όλα αυτά τα χρόνια να διατηρείται σε αυτή τη φόρμα. Είναι η αγαπημένη της γυμναστική και την κάνει επί 15 συνεχόμενα χρόνια!  

Από τη νεαρή ηλικία των 19 ετών, η Χάντσον άρχισε την ενασχόλησή της με αυτού του είδους την άσκηση, καθώς συνδυάζεται με μία από τις αγαπημένες της δραστηριότητες, που είναι ο χορός.

«Αποτελεί το βασικό συστατικό της εκγύμνασής μου, αφού βασίζεται στο οριένταλ – και, όπως όλοι είδατε στη φωτογράφιση, λατρεύω να χορεύω. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό άρχισα μαθήματα με τον Ντέρεκ Χόουν, το χορογράφο του ‘Dancing With The Stars’», εξηγεί.

Αυτή την περίοδο, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες, αφού κάνει τα γυρίσματα για δύο ταινίες, το «Wish I Were Here» και το «Good People», και θέλει να βρίσκεται σε άψογη φόρμα.

«Το νέο μου trend είναι το σχοινάκι. Κάθε φορά που έχω διάλειμμα, το παίρνω, κάνω 150 επαναλήψεις, σταματάω για λίγο και μετά άλλες 150. Από το να κάθομαι άπρακτη, προτιμώ να πηδάω με το σχοινάκι μου!».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα κιλά της πρώτης εγκυμοσύνης της πριν από 9 χρόνια, τότε που ήταν παντρεμένη με τον Κρις Ρόμπινσον : «Όταν ήμουν έγκυος στο Ράιντερ, πήρα 27 ολόκληρα κιλά! Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο τεμπέλα με το πρώτο μου παιδί και το απολάμβανα. Είχαμε γίνει οι δυο μας μια ομάδα και καθόμασταν μαζί κάθε βράδυ στον καναπέ τρώγοντας παγωτό. Ήταν πολύ δύσκολο μετά να επανέλθω στα κανονικά μου κιλά».

Και προσθέτει: «Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Ο Μπίγκαμ ήταν πολύ ανήσυχο μωρό και δεν μπορούσα να κάτσω στιγμή. Όταν γεννήθηκε, άρχισα σιγά-σιγά να ξαναβρίσκω τη φόρμα μου, κάνοντας καθημερινά τζόγκινγκ. Βέβαια, παράλληλα ήρθαν και τα γυρίσματα της ταινίας ‘How To Lose A Guy In 10 Days’, οπότε δεν είχα και πολλά περιθώρια!».

Όσο για τη διατροφή της, η διάσημη μαμά παραδέχεται ότι, όπως όλες οι σταρ, έτσι κι εκείνη, κάνει κάθε τόσο μια αποτοξίνωση με χυμούς, αλλά σε καθημερινή βάση τρώει τα πάντα: «Λατρεύω το φαγητό και ιδιαίτερα τις μακαρονάδες. Όταν, όμως, χρειάζεται να χάσω κάποια κιλά, προσπαθώ να μετράω τις θερμίδες. Κανονικά πρέπει να προσλαμβάνω περίπου 1.800 θερμίδες ημερησίως, αλλά, όταν πρέπει να χάσω, πέφτω στις 1.500 και είμαι πολύ αυστηρή με αυτό. Δεν γίνεται διαφορετικά».

Κι ενώ δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένη με τη ζωή της με τον αρραβωνιαστικό της Ματ Μπέλαμι, που είναι ο πατέρας του 2χρονου Μπιγκ, δεν φαίνεται να την ενδιαφέρει να προχωρήσει σε δεύτερο γάμο. Ωστόσο, δεν διστάζει να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού μαζί του: «Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά… είμαι έτοιμη για περισσότερα!».   (photos: abacapress.com)