Υλικά για 4 άτομα 4 ντομάτες, μέτριες, ξεφλουδισμένες και κομμένες στη μέση και έπειτα σε χοντρές φέτες 2 κ.σ. καλαμποκάλευρο έ.π. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 4 κ.σ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Ξεφλουδίστε τις ντομάτες βουτώντας τις για μισό με ένα λεπτό (ανάλογα με το πόσο ψιλόφλουδες ή χοντρόφλουδες είναι) σε νερό που βράζει. Ξεφλουδίστε τις και αφήστε τις με την κομμένη πλευρά πάνω σε μία σχάρα να στραγγίσουν. Κόψτε τις σε χοντρούτσικες φέτες του μισού εκατοστού περίπου. Ρίξτε το καλαμποκάλευρο σ’ενα μεγάλο πιάτο ή ταψάκι. Πανάρετε τις ντομάτες στο καλαμποκάλευρο. Σε ένα τηγάνι ρίξτε το ελαιόλαδο (πρέπει να είναι περίπου σε ύψος ενός εκατοστού) και τηγανίστε τις ντομάτες 5 λεπτά από την κάθε πλευρά. Βάλτε τις για λίγο σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξει το λάδι. Απλώστε τις σε μια πιατέλα και πασπαλίστε κάθε ντομάτα με μία κουταλιά κεφαλογραβιέρα. Σερβίρετε τις ντομάτες ζεστές με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Τηγανητές ντομάτες με τυρί
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα Αποτελούσε ανέκαθεν ένα από τα καθιερωμένα δώρα του Πάσχα και είναι ένα έθιμο που επιβιώνει σε πολλά χωριά της... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα Απολαυστική και πλούσια μακαρονάδα για την cheat day σας! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο Αν δεν είστε φαν του καυτερού φαγητού, μπορείτε να παραλείψετε το μπούκοβο και το ταμπάσκο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μαρμελάδα ανανά Μπορείτε να απολαύσετε τη μαρμελάδα πάνω σε κρακεράκια με τυρί κρέμα ή να τη χρησιμοποιήσετε ως γέμιση σε κέικ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υγιεινά νουντλς Αυτά τα νουντλς τα έχουν όλα - είναι υγιεινά, γεμάτα γεύση και γρήγορα στην παρασκευή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ