Υλικά για 6 άτομα

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Ανακατεύουμε τα κεράσια με τη ζάχαρη άχνη και το λικέρ.
  3. Σε καλά βουτυρωμένη λαμαρίνα στρώνουμε τα σφολιατάκια, τα τρυπάμε καλά με ένα πιρούνι και τα βουτυρώνουμε.
  4. Μοιράζουμε το μείγμα των κερασιών πάνω στα σφολιατάκια και ψήνουμε για 30 λεπτά.
  5. Σερβίρουμε όσο είναι χλιαρά, πασπαλίζοντας με ζάχαρη άχνη.

Tips

  • Μία μπάλα παγωτού της αρεσκείας σας είναι η πιο καλή παρέα.
  • Λίγα ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου στα κεράσια θα δώσουν ένταση και άρωμα.