Υλικά
1 πακέτο Φύλλο κρούστας για πίτες Χρυσή Ζύμη 450 γρ.
1 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο ή μαργαρίνη
400 γρ. φέτα τριμμένη
300 γρ. κασέρι τριμμένο
300 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
2 αυγά ελαφρά χτυπημένα
2-3 κουταλιές σούπας γάλα
Μαϊντανό και δυόσμο ψιλοκομμένα
Λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
– Βάζουμε σε ένα μπολ τα τυριά, το γάλα, το μαϊντανό και το δυόσμο. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά και το πιπέρι, και ανακατεύουμε.
– Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας σε 2 λωρίδες πλάτους 15 εκ. ή σε όποιο σχήμα θέλουμε. Παίρνουμε δύο-τρία φύλλα και τα αλείφουμε ένα-ένα με ελαιόλαδο.
– Βάζουμε στην άκρη της λωρίδας 2 κουταλιές της σούπας γέμιση και τυλίγουμε σε ρολό. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία µε τα υπόλοιπα φύλλα και την υπόλοιπη γέμιση, φτιάχνοντας συνολικά 20 ρολάκια.
– Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί ή σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, και τα αλείφουμε από πάνω µε το υπόλοιπο λάδι.
– Ψήνουμε τα ρολά μας στους 180º C, για 25-30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Δείτε πώς μπορείτε να τυλίγετε και να γεμίζετε τα ρολίνια εύκολα και γρήγορα