Υλικά 12 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα λιωμένο βούτυρο ζάχαρη άχνη κανέλα Εκτέλεση Ανοίγουμε μία – μία τις φέτες ψωμιού με τη βοήθεια ενός πλάστη σε λεπτά πιτάκια Βουτυρώνουμε τα πιτάκια ψωμιού που ανοίξαμε, και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα, φροντίζοντας τα υλικά να πάνε παντού Διπλώνουμε τα πιτάκια σε ρολά και τα τοποθετούμε σε μια φόρμα αντικολλητική για muffins, ή σε μια λαμαρίνα με λαδόκολα Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν Τα βγάζουμε από το ταψάκι όταν κρυώσουν και είναι έτοιμα
2 Φεβρουαρίου 2016 | 15:04
Πρόσφατα Άρθρα
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00