Υλικά 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι 150 ml βούτυρο αγελάδος 200 γρ. γραβιέρα αλμυρή 200 γρ. τσένταρ κομμένο σε κύβους Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Βράζετε το μακαρονάκι σε αλατισμένο νερό και το σουρώνετε. Βάζετε τη γραβιέρα, το πιπέρι και το βούτυρο και ανακατεύετε. Σε ένα ταψί στρωμένο με βούτυρο ρίχνετε μία στρώση από το μακαρονάκι. Ρίχνετε από πάνω τους μισούς κύβους τσένταρ . Συνεχίζετε με άλλη μια στρώση μακαρονάκι, μια δεύτερη γραβιέρα, μία τελευταία στρώση μακαρονάκι. Από πάνω βάζετε ότι τυρί έχει περισσέψει από τα υλικά. Ψήνετε το μείγμα σε προθερμασμένο φούρνο για 10 με 15 λεπτά περίπου.
20 Μαΐου 2018 | 23:00
Πρόσφατα Άρθρα
Ζαχαρένα Σύμης
3 Μαΐου 2024, 08:00
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00